Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/7/2008 Υπογράφει στους Reds ο David N’Gog (vid)

Σαν σήμερα: 24/7/2008 Υπογράφει στους Reds ο David N’Gog (vid)

Σαν σήμερα μετεγγράφεται στην Liverpool από την Paris St.Germain, ο Γάλλος διεθνής με την U21, πρώην επιθετικός των Κόκκινων David Philippe Henri N’gog.

Οι Reds θα καταβάλουν το ποσό του 1,5 εκ. λιρών στην Γαλλική ομάδα για να τον φέρουν στο Anfield. Το πρώτο του επίσημο γκολ το πέτυχε ενατίον της PSV Eidhoven, στη νίκη μας με 3-1 για τους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2008/09. Στα 3 χρόνια που έμεινε στους Κόκκινους, θα πετύχει 19 γκολ σε 94 εμφανίσεις, όμως μόλις σε 41 από αυτές έχει ξεκινήσει ως βασικός.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές του με την famous Red shirt ήταν στις 25 Οκτωβρίου 2009, στον αγώνα πρωταθλήματος στο Anfield εναντίον της Manchester Utd, όταν θα μπει αλλαγή στη θέση του Fernando Torres και στις καθυστερήσεις θα σκοράρει και θα γράψει το τελικό 2-0 από ασίστ του Pepe Reina, γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλο το γήπεδο!!!. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Γάλλος δήλωσε ότι «είναι μια φανταστική στιγμή για μένα και την ομάδα και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου».

Τον Αύγουστο του 2011 και σε μία δύσκολη εποχή για τον Σύλλογο των Reds, θα μετακινηθεί στην Bolton Wanderers οι οποίοι κατέβαλαν στους Κόκκινους το ποσό των 4 εκ. λιρών για να τον αποκτήσουν.

Παρακολουθείστε παρακάτω τον David N’Gog σε δράση με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 24/7/2008 Υπογράφει στους Reds ο David N’Gog
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com