Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν παίζουν με Hertha van Dijk και Gomez

Δεν παίζουν με Hertha van Dijk και Gomez

Οι Virgil van Dijk και Joe Gomez δεν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής ούτε στο φιλικό παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Hertha, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά τη φιλική αναμέτρηση με την Mainz.

Οι δύο στόπερ βρίσκονται στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα και ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και η ομάδα δεν θέλει να τους ρισκάρει.

Στα τρία φιλικά που έχουν δώσει οι Reds έχουν αγωνιστεί ως στόπερ οι: Ibrahima Konate, Joel Matip, Rhys Williams, Ben Davies, Nat Phillips και Billy Koumetio.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε αν θα πάρουν χρόνο στο επόμενο φιλικό οι δύο στόπερ:

“ Θα έμενα πραγματικά έκπληκτος αν συνέβαινε αυτό. Δείχνουν σε καλή κατάσταση και κάνουν τα πάντα. Παίζουν ποδόσφαιρο και τους κρατάμε στην προπόνηση, για να κάνουν τα πράγματα που μπορούν. Δεν κάνουν όμως πάρα πολλά. ”

“ Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Προετοιμαζόμαστε για μια γεμάτη σεζόν και όχι για ένα φιλικό προετοιμασίας. ”

“ Δεν θα το ρισκάρω. Έχουμε πολλά παιχνίδια που έρχονται, παιχνίδια προετοιμασίας. Δεν νομίζω όμως πως θα αγωνιστούν στο επόμενο. ” Ξεκαθάρισε ο Jürgen Klopp.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Hertha Berlin την επόμενη Πέμπτη στην Αυστρία σε φιλική αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:20 το βράδυ.

Δεν θα αγωνιστούν οι δύο αμυντικοί.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com