Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλική νίκη επί της Mainz

Φιλική νίκη επί της Mainz

Με μια ενδεκάδα που θα μπορούσαμε να δούμε κάποια στιγμή σε επίσημο αγώνα και τον Alex Oxlade-Chamberlain ως ψεύτικο εννιάρι ξεκίνησαν οι Reds στο φιλικό με την Mainz και είχαν την πρώτη τους στιγμή με τον Ox στο 9′, με τον Kelleher να μπλοκάρει σταθερά το σουτ του Brosinski στο 20′. Οι Γερμανοί απείλησαν και με τον Boetius μερικά λεπτά αργότερα, για να έχουν και οι Reds τις στιγμές τους στο 31′ και στο 32′ με τους Mane και Elliott.

Όσο πέρναγε η ώρα, οι Reds ανέβαζαν ρυθμούς με τον Naby Keita να είναι ο καλύτερος τους παίκτης στο πρώτο μέρος και εκείνος που δημιούργησε την ευκαιρία του Alex Oxlade-Chamberlain στο 40′. Ο Ox έλαβε την πάσα του Naby σε πλάγια θέση εντός περιοχής, πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Zentner.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Klopp προχώρησε σε 11 αλλαγές με τους Neco Williams και Nat Phillips να παιρνούν, μεταξύ άλλων στον αγωνιστικό χώρο.

Το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού δεν είχε πολλές στιγμές, με την Liverpool να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες και την Mainz επίσης να μην απειλεί, περά από το 70ο λεπτό όταν και ο Adrian μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Barreiro. Στη συνέχεια της φάσης είχαν και οι Reds την ευκαιρία τους με τον Kaide Gordon, όμως και εκείνου η προσπάθεια μπλοκαρίστηκε από τον Dahmen.

Σπουδαία ευκαιρία είχε η Mainz στο 76′ με το μονοκόμματο σουτ του Wanners, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Adrian, ενώ κοντά στο γκολ έφτασε η Γερμανική ομάδα και με την κεφαλιά του Bell στο 81′.

Το σκορ τελικά άνοιξε από την Liverpool με αυτογκόλ στο 85ο λεπτό. Ο Owen Beck σέντραρε από τα αριστερά και ο Kilian έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ.

Από τον φιλικό αγώνα ξεχώρισαν οι Keita, Konate και Τσιμίκας.

Οι δύο ενδεκάδες:

Πρώτο ημίχρονο: Kelleher, Alexander-Arnold, Konate, Matip, Τσιμίκας. Milner, Keita, Elliott, Mane, Salah, Oxlade-Chamberlain

Δεύτερο ημίχρονο: Adrian, N.Williams, Phillips, Koumetio, Beck. Clarkson, Jones, Morton (Cain 79′), Gordon, Minamino, Origi

Φιλική νίκη επί της Mainz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com