Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην προπόνηση των Reds ο Yaya Toure!

Στην προπόνηση των Reds ο Yaya Toure!

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκαν οι Reds στη σημερινή τους προπόνηση στο Salzburg της Αυστρίας, καθώς στο προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιεί η ομάδα βρέθηκε ο πρώην μέσος των Barcelona και Manchester City, Yaya Toure.

Ο παλαίμαχος μέσος, ο οποίος πλέον εργάζεται στην Akhmat Grozny αποδέχθηκε την πρόταση του καλού του φίλου, Sadio Mane και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της Liverpool, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Jürgen Klopp και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Sadio Mane εξήγησε τον λόγο της επίσκεψης του Yaya στην Κόκκινη προπόνηση:

“ Του είπα: » Yaya, δεν νομίζεις πως είναι καλή ιδέα να έρθεις και να παρακολουθήσεις την προπόνηση μας; «. Εκείνος μου είπε: » Φίλε μου, έρχομαι, απλά ρώτα τον προπονητή σου! ”

“ Είναι ένας πολύ, πολύ καλός τύπος και τον γνωρίζω από το 2004. Είναι ένας καλός μου φίλος, οπότε βρισκόμαστε συνέχεια σε επαφή. Όταν με ρώτησε αν μπορώ να ρωτήσω τον προπονητή μου σχετικά με το αν μπορεί να έρθει στην προπόνηση μας, του απάντησα: » Είναι ευχαρίστηση μου». Νομίζω πως το αφεντικό ήταν χαρούμενο που είχαμε τον Yaya σήμερα μαζί μας στην προπόνηση. Μας είδε να προπονούμασταν και σίγουρα κάτι θα έμαθε. Του εύχομαι τα καλύτερα. ” Είπε ο Mane.

“ Θέλει να γίνει προπονητής στο μέλλον. Όλα τα παιδιά χάρηκαν που τον είδαν σήμερα και είχαν μια μικρή συζήτηση μαζί του σχετικά με την City και την Liverpool. Ήταν ωραίο που τον συνάντησα ξανά. ”

Με Yaya Toure η σημερινή προπόνηση των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com