Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το reunion με τη Mainz και το επόμενο βήμα των Reds

Ο Klopp για το reunion με τη Mainz και το επόμενο βήμα των Reds

O Jurgen Klopp άρχισε να εμφανίζεται χωρίς γυαλιά στην αρχή της pre-season.

Νέες δηλώσεις παραχώρησε σήμερα ο Jürgen Klopp στην ιστοσελίδα του συλλόγου, μιλώντας για το αυριανό φιλικό με την παλιά του ομάδα, Mainz και το επόμενο βήμα που θα κάνουν οι παίκτες του.

Ο τεχνικός των Reds αναλυτικά ανέφερε:

“ Το μοναδικό που ελπίζω, είναι να μην μας κερδίσει με 4-0 η παλιά μου ομάδα, γιατί όποτε η Mainz κερδίζει την Liverpool με 4-0, στο τέλος της σεζόν υποβιβάζεται. Οπότε θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα, για να αποφύγουμε αυτό το αποτέλεσμα! ”

“ Θα είναι άλλο ένα δύσκολο ματς, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Είναι καλή ομάδα και έχουν για προπονητή τον πρώην παίκτη μου. Ξανά ένας πρώην παίκτης μου είναι προπονητής της Mainz, κάτι που είναι καλό. ”

“ Ανυπομονώ να τους δω. Αυτό το παιχνίδι θα είναι το επόμενο βήμα για εμάς. Το φυσιολογικό όμως θα είναι να υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Θα υπάρξουν 45 και 45 λεπτά (δύο ενδεκάδες), είμαι σίγουρος για αυτό. ”

Όσο για την σχέση του με την Mainz πρόσθεσε:

“ Βασικά δεν υπάρχουν τόσα πολλά άτομα στην ομάδα που γνωρίζω. Γνωρίζω όμως τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. ”

“ Οπότε ναι, για εμένα είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συνάντηση με παλιούς παίκτες ή φίλους. Βρισκόμουν εκεί για 18 χρόνια, οπότε με ενδιαφέρει να τα πηγαίνουν καλά, επειδή πολλοί που γνωρίζω νοιάζονται για τον σύλλογο. Είναι σημαντικό για εκείνους και είναι σημαντικό για εμένα. ” Είπε ο Klopp.

Φιλικό και αύριο για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com