Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά για τον Malen η Liverpool»

«Δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά για τον Malen η Liverpool»

Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Borussia Dortmund θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Donyell Malen, αφού οι Reds δεν έδειξαν να ενδιαφέρονται σοβαρά για εκείνον, σύμφωνα με τον Ολλανδό δημοσιογράφο, Rik Elfrink.

Όπως έγραψε ο γνωστός Ολλανδός ρεπόρτερ στο Twitter, πως η ομάδα του Marco Rose είναι εκείνη που ενδιαφέρονται πιο σοβαρά για τον διεθνή επιθετικό και το μεγάλο φαβορί τη δεδομένη στιγμή για την απόκτηση του.

Ο Elfrink πρόσθεσε πως αν και ο παίκτης της PSV άρεσε στη Liverpool, το ενδιαφέρον της ομάδας του Jürgen Klopp ποτέ δεν έγινε πιο σοβαρό και φυσικά ποτέ δεν έγινε κάποια επίσημη κίνηση ή κάποια επαφή.

Μπορεί να μην έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στην PSV και την BVB για την πώληση του Malen, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον Ολλανδό να γίνεται κάτοικος Signal Iduna Park και να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Jadon Sancho.

Πάντως, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των Reds, David Lynch, η ομάδα αποφάσισε να κάνει πίσω και να μην κινηθεί για τον παίκτη, όταν ενημερώθηκε πως εκείνος θα ήθελε να εισπράττει περίπου £100.000 την εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο ποσό κρίθηκε υπέρογκο από την Κόκκινη λύση για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν θα είχε εγγυημένη θέση στο βασικό σχήμα.

Αποχωρεί από την PSV Eindhoven ο Malen.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com