Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι εταιρείες στοιχημάτων στέλνουν τον Patrik Schick στην Liverpool!

Οι εταιρείες στοιχημάτων στέλνουν τον Patrik Schick στην Liverpool!

Σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων, το ενδεχόμενο ο Patrik Schick να καταλήξει στο Anfield δίνεται 6/1, ενώ το ενδεχόμενο να καταλήξει στην Aston Villa δίνεται 8/1. Ειδικότερα το SkyBet, στον τελευταίο καθορισμό τιμών, για ενδεχόμενη μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού της Τσεχίας, θεωρεί τους Reds ως τον επικρατέστερο προορισμό του και τους Villans ανάμεσα στους αμέσως επόμενους.

Το εκπληκτικό τέρμα που πέτυχε εναντίον της Σκωτίας, το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο του Euro 2020, καθώς και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του, τον έβαλαν στο ραντάρ των συλλόγων της Premier League.

Ο επιθετικός της Bayern Leverkusen, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα iSport.cz, όταν έπαιζε ως δανεικός στην RB Leipzig, μίλησε για την επιθυμία του να μετακομίσει στην Αγγλία και να παίξει στην Premier League. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι είχε προτάσεις τόσο από την Crystal Palace όσο και από την Everton, τις οποίες απέρριψε.

Συγκεκριμένα είπε στην iSport.cz:
«Όταν έφυγα από την Τσεχία, το όνειρό μου ήταν να παίξω στην Ιταλία και το πέτυχα. Τώρα, επιθυμώ πολύ να παίξω στην Αγγλία, για να είμαι ειλικρινής. Παλαιότερα είχα μιλήσει με την Everton και την Crystal Palace».
«Ένιωσα ότι η RB Leipzig με ήθελε περισσότερο, και ότι μου ταίριαζε το στυλ παιχνιδιού του προπονητή Julian Nagelsmann».

Οι εταιρείες στοιχημάτων στέλνουν τον Patrik Schick στην Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com