Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε διαμάχη με τους γείτονες του ο Andy Robertson!

Σε διαμάχη με τους γείτονες του ο Andy Robertson!

Ο 27χρονος αμυντικός της Liverpool Andy Robertson αγόρασε πέρσι ένα πολυτελές σπίτι, για 3,3 εκατομμύρια λίρες, στην πόλη Wilmslow, της κομητείας Cheshire, στην βορειοδυτική Αγγλία. Πρόκειται για μια πόλη εξαιρετικά δημοφιλή στους παίκτες της Premier League, αλλά και σε διασημότητες και επιχειρηματίες.

Τον περασμένο Απρίλιο υπέβαλε αίτηση στο Cheshire East Council για εξασφάλιση άδειας επέκτασης του πίσω μέρους της οικίας, ούτως ώστε να στεγάσει μια πισίνα μήκους 12 μέτρων.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες του διπλανού σπιτιού, με επιστολή που απέστειλαν στην τοπική αρχή, εξέφρασαν την ένσταση τους στο αίτημα του Robbo, ισχυριζόμενοι ότι η εν λόγω κατασκευή αποτελεί επέμβαση στην ιδιωτική τους ζωή και εστία ηχορύπανσης.

Συγκεκριμένα αναφέρουν στην επιστολή:
«Τα μεγάλα συρόμενα γυάλινα πορτοπαράθυρα που προτείνονται σε αυτήν την κατασκευή θα παρέχουν άμεση θέα στο πίσω μέρος της ιδιοκτησίας μας και στο σύνολο του πίσω κήπου μας.»
«Λαμβάνοντας υπόψη το σχεδιασμό και την προσβασιμότητα της νέας πισίνας, αποτελεί ξεκάθαρα πηγή αυξημένου θορύβου, ο οποίος θα κατευθύνεται αποκλειστικά προς την ιδιοκτησία μας, μέσω του φαινομένου διοχέτευσης του ήχου που τέτοια γυάλινα πορτοπαράθυρα δημιουργούν.»

Καταληκτικά η επιστολή αναφέρει:
«Έχουμε αντίρρηση σε αυτήν την προτεινόμενη κατασκευή στην τρέχουσα μορφή της και αναμένουμε ότι θα γίνει αναθεώρηση των τρεχόντων σχεδίων για την επαρκή αντιμετώπιση των ανησυχιών μας.»

Επιπρόσθετα, η τοπική εταιρεία ύδρευσης United Utilities ανέφερε στις τοπικές αρχές ότι το έργο δεν πρέπει να ξεκινήσει έως ότου εξασφαλιστεί ότι η πισίνα μπορεί να αδειάζει σωστά στο ήδη υπάρχων σύστημα αποχέτευσης, χωρίς να επιφέρει ζημιά στο τοπικό υδάτινο περιβάλλον.

Και πρόσθεσε:
«Εάν ο αιτών σκοπεύει να αποκτήσει παροχή νερού από την United Utilities για την προτεινόμενη ανάπτυξη, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να συνεργαστεί μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Εάν απαιτείται ενίσχυση του δικτύου νερού για την κάλυψη της ζήτησης, αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό, χρονοβόρο έργο και πρέπει να ληφθεί υπόψη η περίοδος σχεδιασμού και κατασκευής του.»

Το τοπικό συμβούλιο αναμένεται να εκδώσει την απόφαση του στις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Σε διαμάχη με τους γείτονες του ο Andy Robertson!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com