Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τα πρώτα δύο φιλικά

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τα πρώτα δύο φιλικά

Για τα πρώτα δύο φιλικά που έδωσε η Liverpool το απόγευμα της Τρίτης κόντρα σε Wacker Innsbruck και Stuttgart μίλησε ο Jürgen Klopp στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Γερμανός για τα δύο φιλικά είχε να πει:

“ Ήταν μια καλή προπόνηση. Φυσικά ήταν αυτό που θέλαμε να δούμε, έπρεπε να το κάνουμε και ήταν ένα σημαντικό τεστ. ”

“ Από άποψη ποδοσφαίρου, προφανώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είδα μεγάλη πίεση. Θέλαμε να δούμε μια τέτοια πίεση, είχαμε έναν μικρό ανταγωνισμό μεταξύ των δύο ομάδων για να δούμε ποιος κερδίζει την μπάλα περισσότερο και πόσες αντεπιθέσεις θα έχουμε. Θα πρέπει να σκεφτούμε το βραβείο που θα κερδίσει η ομάδα! ”

“ Στο πρώτο παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε προφανώς μια πολύ νεαρή ομάδα, η Wacker πήγε καλά και ήταν προφανώς σε μια καλύτερη στιγμή από ότι είμαστε επειδή ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα με το πρωτάθλημα και εμείς ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα την προετοιμασία, οπότε είναι διαφορετικό. Αλλά τα παιδιά τα πήγαν καλά σε όλες τις καταστάσεις, έχασαν λίγη οργάνωση εδώ και εκεί, αλλά έτσι είναι. ”

“ Το δεύτερο παιχνίδι ήταν μια σκληρή δοκιμασία, η Stuttgart είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και μετά δεχθήκαμε ένα γκολ. Τότε αρχίσαμε να μπαίνουμε όλο και περισσότερο στο παιχνίδι και πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, είναι όλα καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Είδα αυτά που περίμενα να δω, στην πραγματικότητα – θα ήταν παράξενο αν στεκόμουν εδώ και λέγοντας, «Θεέ μου, δεν ήξερα ότι μπορούμε να παίξουμε αυτό το είδος ποδοσφαίρου», αλλά είμαι καλά με αυτό και τώρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε. ”

Με δύο ισοπαλίες ξεκίνησαν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com