Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Αξέχαστη στιγμή το ντεμπούτο μου»

Konate: «Αξέχαστη στιγμή το ντεμπούτο μου»

Ο Ibrahima Konate αναπολεί την «αξέχαστη στιγμή» που έκανε την πρώτη του εμφάνιση για τη Liverpool στην ισοπαλία με τη Stuttgart και πώς ανυπομονεί να παίξει μπροστά σε οπαδούς.

Οι Reds έφεραν δύο ισοπαλίες με 1-1 στην Αυστρία καθώς έπαιξαν την Wacker Innsbruck και Stuttgart σε δύο φιλικα διάρκειας 30 λεπτών.

Ο Konate ξεκίνησε το παιχνίδι δίπλα στον Rhys Williams στο δεύτερο παιχνίδι, εναντίον της Stuttgart και ήταν απογοητευμένος βλέποντας τον Philipp Forster να ανοίγει το σκορ για την ομάδα της Bundesliga στο έκτο λεπτό.

Αλλά με 30 λεπτά συμμετοχής, ο Γάλλος κατάφερε να αναφερθεί σε μια «αξέχαστη στιγμή» καθώς μίλησε στο LFCTV μετά το παιχνίδι.

«[Ήταν] μια αξέχαστη στιγμή. Είμαι λίγο λυπημένος που δεν κερδίσαμε, αλλά εντάξει. Είμαι χαρούμενος », είπε.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτήν την ομάδα στο γήπεδο, [υπήρξε] καλή επικοινωνία με όλους και βήμα-βήμα θα γίνουμε καλύτεροι.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο

Η Liverpool προσβλέπει τώρα στο επόμενο φιλικό της εναντίον της Mainz, το οποίο θα παιχτεί μπροστά σε οπαδούς στο Greisbergers Betten-Arena στο Grodig, με χωρητικότητα 3.500 για το παιχνιδι της Παρασκευής.

Ο Konate απολαμβάνει την προοπτική παίζοντας σ’αυτή την ατμόσφαιρα και μπροστά στους οπαδούς της Liverpool και πιστεύει ότι μπορεί να δώσει στους Reds «ένα νέο επίπεδο» στο γήπεδο.

«Αυτό είναι το καλύτερο [πράγμα], παίζουμε πάρα πολύ καιρό επί Covid, ήταν πολύ κακό για όλους στον κόσμο, και για τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ λυπηρό όταν δεν παίζεις με οπαδούς», πρόσθεσε.

«Τώρα νομίζω ότι θα είναι ένα νέο επίπεδο με τους οπαδούς, νομίζω ότι οι οπαδοί ήταν λυπημένοι που δεν ήταν εδώ μαζί μας και θα είναι πολύ, πολύ σημαντικό για εμάς».

Έκανε ντεμπούτο ο Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com