Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί από την Liverpool ο Ethan Ennis

Αποχωρεί από την Liverpool ο Ethan Ennis

Ο Ethan Ennis, ένα από τα πιο υποσχόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα των Reds, απέρριψε την πρόταση για υπογραφή νέου συμβολαίου και πληροφορίες τον φέρουν να εντάσσεται σε μία εκ των Manchester United και Chelsea.

Ο 16χρονος μέσος ήταν βασικός στην ομάδα U18, την περασμένη σεζόν, και σημείωσε τρία γκολ στο δρόμο των Reds προς τον τελικό του FA Youth Cup, στον οποίον η ομάδα γνώρισε την ήττα από την Aston Villa.

Μια ανάρτηση στο λογαριασμό του Ennis στο twitter, αυτή την εβδομάδα, παρουσίαζε το προπονητικό κέντρο της Chelsea στο Cobham, γεγονός που υποδήλωνε την πιθανή του ένταξη στην Chelsea.

Ωστόσο, δημοσιογραφικές αναφορές, από την περασμένη Κυριακή σημειώνουν ότι ο γεννημένος στην πόλη Runcorn κεντρικός μέσος, βρίσκεται στην πραγματικότητα πολύ κοντά στην ένταξη του στη Manchester United.

Η Liverpool θα επικεντρωθεί τώρα στο ύψος του ποσού που θα διεκδικήσει ως τροφεία για τον 16χρονο παίκτη, με την πιθανότητα η υπόθεση να οδηγηθεί στην ανεξάρτητη επιτροπή επίλυσης διαφορών, εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία.

Παρά την απώλεια του Ennis, η Liverpool κατάφερε να δεσμεύσει αρκετούς άλλους ταλαντούχους νέους παίκτες της, με νέο συμβόλαιο, αυτό το καλοκαίρι. Οι Kaide Gordon, Stefan Bajcetic και Calum Scanlon ήταν μεταξύ των 10 παικτών που υπέγραψαν πρόσφατα νέο συμβόλαιο.

Ο ταλαντούχος, Ethan Ennis αποχωρεί από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com