Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακοίνωσε φιλικά με Bilbao και Osasuna στο Anfield η Liverpool

Ανακοίνωσε φιλικά με Bilbao και Osasuna στο Anfield η Liverpool

Η Liverpool ανακοίνωσε την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στο Anfield κόντρα στις Ισπανικές, Athletic Biblao και Osasuna, σύμφωνα με την Liverpool Echo.

Όπως ανέφερε πρώτη Liverpool Echo και στη συνέχεια ανακοίνωσε η ομάδα, οι Reds θα υποδεχθούν τις δύο Ισπανικές ομάδες στο γήπεδο τους, με τον κόσμο στο πλευρό τους, μετά την επιστροφή από την Αυστρία.

Το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Athletic Biblao θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Αυγούστου με ώρα έναρξης τις 18:00 Ελλάδος και εκείνο με την Osasuna μια ημέρα αργότερα, την Δευτέρα 9 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ.

Ο κόσμος της ομάδας θα μπορέσει να δώσει το παρών στο Anfield σε ποσοστό 75%, για πρώτη φορά, μετά τον Μάρτιο του 2020 και την ήττα με 2-3 από την Atletico Madrid στην παράταση για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Η Liverpool έχει να δώσει καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας από τον Αύγουστο του 2018, όταν και είχε υποδεχθεί την Torino, ξανά λίγες ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Οι Reds ήθελαν να δώσουν δύο εντός έδρας φιλικά και παράλληλα να τα χρησιμοποιήσουν ως δύο τεστ, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Burnley στις 21 Αυγούστου.

Το φιλικό με την Osasuna θα πραγματοποιηθεί εις μνήμην του πρώην επιθετικού των Κόκκινων και της Osasuna, Michael Robinson που έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Απρίλιο.

Με 75% κόσμο το Anfield στα δύο φιλικά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com