Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Νιώθω έτοιμος να παίξω»

Trent: «Νιώθω έτοιμος να παίξω»

Ο αμυντικός των Κόκκινων έχασε το Euro 2020 μετά από τραυματισμό που υπέστη στον μηρό του σε φιλικό προετοιμασίας της Εθνικής Αγγλίας .

Έχει επανέλθει όμως στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Liverpool στην Αυστρία και πιστεύει ότι θα μπορούσε να παίξει στα αυριανά φιλικά των Κόκκινων, εναντίον των Wacker Innsbruck και VfB Stuttgart.

«Δεν πονάω πλέον καθόλου και έχω περάσει αρκετό καιρό κάνοντας αποκατάσταση με τους φυσιοθεραπευτές και το ιατρικό προσωπικό της ομάδας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, κάτι το οποίο με βοήθησε πολύ.» δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας.

«Νιώθω έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, υγιής, και έχω επιστρέψει πλήρως στις προπονήσεις, οπότε αυτό είναι καλό για μένα.»

«Έχω συμμετάσχει σε αρκετά προγράμματα προπονήσεων με τα παιδιά, οπότε νιώθω ότι έχω κάνει αρκετά για να παίξω. Η απόφαση φυσικά είναι του προπονητή, των βοηθών του και του ιατρικού προσωπικού οι οποίοι θα χρειασθεί να συζητήσουν και να αποφασίσουν αν αξίζει το ρίσκο της συμμετοχής μου.»

«Αν όχι τότε υπάρχει ακόμα ένας αγώνας την Παρασκευή, οπότε θα μπορούσα να παίξω λίγα λεπτά την Τρίτη και περισσότερο την Παρασκευή. Όπως και να έχει, εγώ νιώθω έτοιμος να παίξω.»

«Αν μου δινόταν η ευκαιρία να προπονηθώ στο 100% θα το έκανα, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνω όσο αφορά τα τελευταία στάδια της αποκατάστασης και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε καλύψει όλες τις δυνατότητες.»

Οι αγώνες εναντίον των Innsbruck και Stuttgart θα διαρκέσουν από 30 λεπτά ο καθένας και θα είναι συνεχόμενοι.

«Έχουμε αρκετούς παίκτες και μπορούμε να κάνουμε αλλαγές διατηρώντας ψηλά την ένταση του παιχνιδιού, κάτι που είναι σημαντικό σε αυτά τα πρώτα στάδια της προετοιμασίας» είπε ο Alexander-Arnold.

«Προσπαθείς να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερη ένταση στα πόδια σου και να πιέζουμε ο ένας τον άλλον όσο πιο σκληρά μπορούμε χωρίς να φτάνουμε στην υπερβολή.»

«Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που θα παίξουμε εναντίον δύο διαφορετικών ομάδων σε μικρότερο χρονικό διάστημα

«Κάπως έτσι εξελίχθηκε και η προπόνηση μας εξάλλου την τελευταία εβδομάδα.»

Ο αμυντικός των Κόκκινων δήλωσε επίσης ότι τον ενθουσίασε η συγκέντρωση παικτών και προσωπικού το Σάββατο το βράδυ στο ξενοδοχείο όταν και έπαιξαν όλοι μαζί κάποιο είδος quiz.

«Πέρυσι ήταν δύσκολο να μαζευτούμε έτσι όλοι μαζί με όλους αυτούς τους περιορισμούς.» είπε.

«Ήταν καλό που βρεθήκαμε πάλι όλοι μαζί, χαλαρά, κάνοντας αστεία με όλους και παίζοντας αυτό το quiz.Ήταν καλό, καλό για το ομαδικό πνεύμα.»

Ο Trent φυσικά δεν ήταν ο μόνος που επέστρεψε από τραυματισμό στην ομάδα.

Οι Gomez ,Matip και Van Dijk επέστρεψαν κι αυτοί και ο δεξιός αμυντικός της Liverpool βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον Ολλανδό.

«Μέσα ή γύρω από την ομάδα, κάνει τη μεγάλη διαφορά.» είπε.

«Εκπληκτικός χαρακτήρας και εκπληκτικός παίκτης. Η επίδραση που έχει πάνω μας είναι τεράστια και το ξέρει. Όπως ξέρει και τον ρόλο που πρέπει να παίξει μέσα στην ομάδα ως ένας από τους αρχηγούς.»

«Αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και όλοι είναι ευχαριστημένοι με την επιστροφή του.» ολοκλήρωσε.

Ο Trent Alexander-Arnold ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com