Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανή έξοδος για τον Ben Davies;

Πιθανή έξοδος για τον Ben Davies;

Ο Ben Davies ήταν η έκπληξη μεταγραφή του Jurgen Klopp,των 2 εκατομμυρίων λιρών τον περασμένο Γενάρη από την Preston, την εποχή που οι Κόκκινοι έψαχναν να καλύψουν τα κενά στην άμυνα που είχαν δημιουργήσει οι τραυματισμοί των Joe Gomez και Virgil van Dijk.

Παρά τις περιορισμένες όμως επιλογές των Κόκκινων στην άμυνα, ο στόπερ δεν κατάφερε να παίξει με την φανέλα της Liverpool αφού αντιμετώπισε και ο ίδιος προβλήματα τραυματισμών.

Ο Davies θέλει φυσικά να παραμείνει και να αγωνιστεί για μια θέση στο ρόστερ των Κόκκινων, χωρίς να έχει πτοηθεί από την απόκτηση του Ibrahima Konate από την Leipzig ενώ και η θέση του στην ιεραρχία της άμυνας βρίσκεται χαμηλά, κάτω μάλιστα από τους Nat Phillipsκαι Rhys Williams, οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και βοήθησαν σημαντικά την ομάδα τους.

Μετά λοιπόν τις Bournemouth και Celtic που φάνηκε να ενδιαφέρονται για τον παίκτη, εμφανίζεται να τον θέλει υπό μορφή δανεισμού και η Sheffield United-σύμφωνα με δημοσιεύματα στο νησί.

Η εμπειρία εξάλλου του Davies στην Championship είναι αξιόλογη, έχοντας 136 εμφανίσεις με τη φανέλα της Preston.

Μεγάλο το δέλεαρ λοιπόν για τους Blades που θέλουν να ενισχύσουν την άμυνα τους, σε μια προσπάθεια να επανέλθουν του χρόνου στην Premier League.

Θα δοκιμαστεί στην προετοιμασία ο Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com