Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει ντεμπούτο την Τρίτη ο Konate

Κάνει ντεμπούτο την Τρίτη ο Konate

Το νέο απόκτημα της Liverpool Ibrahima Konate πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του την Τρίτη.

Ο Γάλλος αμυντικός ήρθε με μεταγραφή ύψους 36 εκατομμυρίων λιρών από την RB Leipzig αυτό το καλοκαίρι και βρέθηκε με την ομάδα την περασμένη Δευτέρα για ένα ταξίδι εντατικής προπόνησης στην Αυστρία.

Ο Jurgen Klopp επιβεβαίωσε ότι ο Konate, ο οποίος έγινε 22 τον Μάιο, θα παίξει 30 λεπτά στα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας εναντίον των Wacker Innsbruck και Stuttgart.

Ερωτηθείς πότε θα μπορούσε να έρθει η παρθενική εμφάνιση του Konate, το αφεντικό της Liverpool είπε στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου: «Τρίτη. Ξεκουράστηκε, είχε μια κανονική προ-σεζόν μέχρι τώρα, έτσι ναι, μπορεί να παίξει την Τρίτη.

«Για τον Ibou, είναι σημαντικό να παίρνει λεπτά γρήγορα, αυτή είναι η προετοιμασία.»

Ο Konate έχει περάσει μια εβδομάδα προπόνησης και γνωρίζει τους συμπαίκτες του και ο Klopp επιθυμεί να γίνει εξοικειωμένος με τον τρόπο των Reds με το πώς κάνουν τα πράγματα στο γήπεδο.

«Όλοι οι άνθρωποι από το εξωτερικό θα πουν ότι υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ της RB Leipzig και για εμάς και αυτό είναι αλήθεια, αλλά πάντως υπάρχουν και διαφορές. Οι ομοιότητες είναι σημαντικές, αλλά οι διαφορές είναι πιο σημαντικές γιατί το βλέπετε αυτό στην προπόνηση», είπε.

«Υπάρχουν μερικές μικρές συνήθειες όπου κάνει διαφορετικά από αυτά που συνήθως κάνουμε, οπότε δουλεύουμε σε αυτό, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο (να πραγματοποιηθεί) γιατί είναι μόνο έξι ημέρες εδώ

Ο Klopp έχει εξετάσει τις φυσικές δυνατότητες του Konate, πριν του δώσει καθήκοντα για την ημέρα του αγώνα, και πρόσθεσε: «Οι πρώτες μέρες είναι εκεί για να καταλάβουμε τι κάνει όταν δεν σκέφτεται. ”

«Λοιπόν, φυσικά πράγματα. Και μετά από εκεί ξεκινάμε και γι ‘αυτό πρέπει να παίξει και αυτό θα συμβεί.

«Τότε θα δούμε πόσο γρήγορα μπορούμε να συγκεντρώσουμε όλες αυτές τις πληροφορίες για αυτόν και τότε όλα είναι καλά. Για έναν αμυντικό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο θα ήταν για άλλους παίκτες, αλλά εξακολουθεί να είναι βαριά δουλειά».

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει τον πρώην σύλλογο του Klopp, Mainz, την Παρασκευή και, με τον Joe Gomez, τον Virgil van Dijk και τον Joel Matip να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους μετά από χρόνο, ο Konate πιθανότατα θα παίξει ξανά καθώς οι Reds προετοιμάζονται για την πρεμιέρα της Premier League απεναντι στην Norwich το Σάββατο 14 Αυγούστου.

Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Ibrahima Konate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com