Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Πιο κοντά στην επιστροφή ο Joe Gomez»

Jurgen Klopp: «Πιο κοντά στην επιστροφή ο Joe Gomez»

Έξω από τα μέχρι στιγμής φιλικά οι van Dijk και Gomez.

Το αφεντικό των Κόκκινων επισήμανε λεπτομερώς τη θετική εξέλιξη όσο αφορά την πλήρη επάνοδο του Joe Gomez από πλευράς φυσικής κατάστασης μετά την επιτυχή εγχείρηση στο γόνατο του αμυντικού, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Νοέμβριο.

Ο Gomez άρχισε να συμμετέχει πλέον σε αρκετά επιμέρους προγράμματα της προπόνησης των Κόκκινων μαζί με τους Virgil Van Dijk, Trent Alexander-Arnold και Joel Matip, στα πλαίσια της προετοιμασίας που πραγματοποιούν στην Αυστρία.

Η Ιατρική ομάδα των Κόκκινων σχεδιάζει προσεκτικά το πρόγραμμα των παικτών που επιστρέφουν από τραυματισμούς, δίνοντας έμφαση και στις εξειδικευμένες ατομικές προπονήσεις των παικτών, οι οποίες διαφοροποιούνται από το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ερωτώμενος από το επίσημο site της ομάδας για πιθανά προβλήματα όσο αφορά την ένταξη του Gomez στις προπονήσεις των Κόκκινων, ο Jurgen Klopp απάντησε «Όχι. Κανένα πρόβλημα για τον Joe.Τίποτα. Προπονήθηκε απόλυτα κανονικά

«Αυτά τα παιδιά δεν είναι τραυματίες πλέον. Δεν είναι βέβαια εκατό τοις εκατό έτοιμοι και κάποιες φορές σε τέτοιες καταστάσεις γίνονται και κάποια βήματα πίσω. Αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ούτε στον Joe, ούτε στον Virgil,ούτε σε κανέναν άλλο. Όλοι τους είναι μια χαρά.»

«Οι παίκτες έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν και δεν υπήρξε κάποια αντίδραση στο γόνατο.»

Τα φιλικά προετοιμασίας των Κόκκινων, ξεκινούν την Τρίτη με 2 αγώνες των 30 λεπτών ο καθένας εναντίον των FC Wacker Innsbruck και VfB Stuttgart, ενώ την Παρασκευή αντιμετωπίζουν την Mainz.

Οι Matip και Alexander-Arnold είναι στη διάθεση του Klopp για να πάρουν χρόνο συμμετοχής στους αγώνες αυτούς, ενώ για τους Gomez και Van Dijk θα πρέπει να υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασης τους, πριν την χρησιμοποίηση τους.

«Είναι διαφορετικά τα πράγματα για τον καθέναν από αυτούς.» είπε ο Klopp

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι ο Joelμπορεί να παίξει την Τρίτη. Και ο Trent αυτήν την εντύπωση μου δίνει, αλλά θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με την ομάδα των γιατρών και αυτοί θα μου πουν αν είναι πολύ νωρίς. Μπορεί πάντως να έχει κάποια λεπτά συμμετοχής

«Οι Joel και Virgil, βρίσκονται περίπου σε παρόμοια κατάσταση, όχι στην ίδια όμως. Και οι δύο συμμετείχαν σε κάποια προγράμματα της κανονικής προπόνησης ενώ στη συνέχεια έπρεπε να κάνουν και κάποια έξτρα ατομικά. Χθες έπρεπε να κάνουμε κάποια sprints, τα οποία δεν κάνουμε συνήθως στην κανονική προπόνηση, οπότε αυτοί έπρεπε να κάνουν κάτι διαφορετικό

«Κάποιες φορές επίσης πρέπει να συμμετέχουν λιγότερο στην ομαδική προπόνηση, αν αυτά που κάνουμε είναι πολύ έντονα για την κατάσταση τους

«Πάντως πλησιάζουν όλο και πιο κοντά και αυτή είναι η εντύπωση που έχουμε.» είπε ο Jurgen Klopp και συνέχισε.

«Ότι έκαναν ως τώρα στην προπόνηση τους πήγε πολύ καλά και θα δούμε πότε θα μπορούν να συμμετέχουν πλήρως στις προπονήσεις της ομάδας

«Δεν χρειάζεται πάντως βιασύνη Δεν υπάρχει λογική σε αυτό .Από τη στιγμή που τους περιμέναμε για τόσο καιρό, μπορούμε να περιμένουμε για λίγες μέρες περισσότερο. Δεν υπάρχει πρόβλημα

Ο Klopp επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Joel Matip είναι ο πρώην τραυματίας παίκτης που βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στην πλήρη φυσική κατάσταση, ενώ ο κεντρικός αμυντικός των Κόκκινων αποτέλεσε την Παρασκευή το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -από πλευράς φιλάθλων, μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε στην προπόνηση.
«Δεν είμαι σίγουρος αν τα έχουμε καταγράψει σε κάμερα» είπε ο Klopp. είπε ο Klopp.

«Όταν όμως σκόραρε ο Joel, o Pete Krawietz που στεκόταν δίπλα μου, φώναξε ‘Η εγχείρηση ήταν επιτυχής. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση τώρα. Woow»

«Ο Joel Matip είναι το είδος του παίκτη που απολαμβάνει τη στιγμή που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας που να τον έχει ακούσει να λέει και πολλά πράγματα, όταν στέκεται έξω από αυτόν, αλλά όταν μπαίνει, όποια και να είναι η κατάσταση του αγώνα, το νιώθει.»

«Του έλειψε πάρα πολύ αυτό ,γιατί έλειψε για αρκετό χρονικό διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά όπως είπα και πριν από τους τέσσερις αμυντικούς που ήταν τραυματίες αυτός είναι που βρίσκεται πολύ κοντά στην επάνοδο. Ο Trent επίσης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και θα δούμε αν μπορούμε να το αξιοποιήσουμε αυτό την Τρίτη.» ολοκλήρωσε ο Jurgen Klopp.

Κοντά στην επιστροφή του ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com