Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιάζει στην προετοιμασία ο Chamberlain

Εντυπωσιάζει στην προετοιμασία ο Chamberlain

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει ο Alex Oxlade-Chamberlain στην φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, έχοντας ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει τον ο Jürgen Klopp και το τεχνικό του επιτελείο.

Ο Ox δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις που κάνουν οι Reds επί Αυστριακού εδάφους και σύμφωνα με την Liverpool ECHO, ο Γερμανός τεχνικός θα εξετάσει το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει σε έναν πιο προωθημένο ρόλο, ίσως και ως ψεύτικο εννιάρι, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Chamberlain ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ως εννιάρι:

“ Μπορώ να πω, πως αυτή είναι περισσότερο η θέση του Bobby Firmino! Bobby, να προσέχεις! ”

“ Φυσικά ήταν καλό που έκλεισα την περσινή σεζόν έτσι (με γκολ στο Turf Moor). Είναι ωραίο να έχουμε κάτι να θυμόμαστε. ”

“ Αλλά ναι, αυτός ο ρόλος που παίζει ο Bobby, ως ψεύτικο εννιάρι, νομίζω ότι είναι ο καλύτερος στην σε αυτή τη θέση για εμάς και καθιστά πολύ πιο εύκολο το έργο για τους Mo και Sadio ή τον Diogo, απλά πέφτοντας εκείνος βαθιά και αφήνοντας χώρους πίσω για αυτούς και τραβώντας αμυντικούς.”

“ Όμως, ο τρόπος που παίζεται αυτή η θέση, είναι σχεδόν παρόμοιος με τον ρόλο του δεκαριού. Νιώθω ότι μπορώ να τρέξω στην πλάτη της άμυνας και να μπαίνω μέσα στην περιοχή ή να είμαι γύρω της και έτσι να έχω τις ευκαιρίες να σουτάρω και να σκοράρω. ”

“ Οπότε, δεν θα με πείραζε αυτός ο ρόλος. Γνωρίζετε όμως, πως στο μυαλό μου υπάρχει πρώτα ο χώρος του κέντρου. Είμαι όμως αισιόδοξος πως θα μπορέσω να καλύψω και αυτή τη θέση, αν χρειαστεί. ”

Δυνατά έχει ξεκινήσει ο Alex Oxlade-Chamberlain.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com