Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Ο στόχος μου είναι να έχω μια θέση στην ομάδα»

Elliott: «Ο στόχος μου είναι να έχω μια θέση στην ομάδα»

Στην ιστοσελίδα της ομάδας μίλησε και ο νεαρός Harvey Elliott, αναφέροντας πως ο φετινός του στόχος είναι να καταφέρει να παραμείνει στο ρόστερ της Liverpool και να έχει ένα ρόλο σε αυτή.

Ο μέσος για την φετινή προετοιμασία είχε να πει:

“ Η προετοιμασία είναι πάντα δύσκολη, αλλά μπορείτε να δείτε από τα κλιπ ότι οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Όλοι εργάζονται σκληρά για να βρουν την φόρμα τους. ”

“ Είναι μια μεγάλη χρονιά. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει να επιτύχει τα μεγαλύτερα πράγματα. Το μήνυμα είναι το ίδιο: απλώς να παίξουμε με τον τρόπο μας, να δουλέψουμε σκληρά και να γίνουμε η πιο σκληρή ομάδα εκεί έξω. Το ταλέντο υπάρχει, οπότε είναι εφικτό. ”

“ Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και υπομονετικοί. Αν το κάνουμε, είμαι σίγουρος πως θα έρθει η ώρα μας. ”

Για τον δικό του φετινό στόχο:

“ Νομίζω είναι να μπω στην ομάδα. Δεν πρόκειται απλά να μου δοθεί αυτό, πρέπει να δουλέψω σκληρά για αυτό. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου, αισθάνομαι ότι μπορώ να μπω στην ομάδα, είτε να έρχομαι από τον πάγκο, κάνοντας  κάποιο αντίκτυπο. ”

“ Πρέπει να δείξω στους ανθρώπους ότι είμαι είμαι έτοιμος, πρέπει να δείξω στον προπονητή ότι είμαι έτοιμος και είμαι βέβαιος ότι μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να περιμένω, δεν μπορώ να περιμένω για την έναρξη της σεζόν, ώστε να δω τι θα συμβεί. ” Ανέφερε ο Elliott.

Αποφασισμένος να τα καταφέρει ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com