Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στη διεκδίκηση του Aouar και η Liverpool»

«Στη διεκδίκηση του Aouar και η Liverpool»

Μια ακόμη μεταγραφική φήμη έκανε σήμερα την εμφάνιση της, με Γαλλική αυτή τη φορά προέλευση, η οποία συνδέει ξανά την Liverpool με τον μέσο της Lyon, Houssem Aouar.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γάλλου ακούγεται για τα μεταγραφικά της Liverpool, αφού κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το καλοκαίρι του 2019, όταν όμως οι Reds αποφάσισαν να μην ενισχυθούν στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αυτή τη φορά, ο Γάλλος δημοσιογράφος του ESPN, Julien Laurens αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ πως οι Reds μπήκαν στην μάχη διεκδίκησης του παίκτη, στην οποία ήδη βρίσκονται οι Manchester United, Arsenal και Tottenham Hotspur.

Το πάνω χέρι για την ώρα φέρεται να το έχουν οι Gunners, σύμφωνα με το ESPN, μετά την αποτυχημένη τους περσινή προσπάθεια να αποκτήσουν τον παίκτη.

Ο Laurens αναφέρει πως οι Reds θα μπορούσαν να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, καθώς η Lyon τον κοστολογεί περίπου στα €25 εκατομμύρια και είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Πρόβλημα όμως θα μπορούσε να προκύψει από το deal της μεταγραφής του Nabil Fekir στο Anfield, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον νυν παίκτη της Real Betis να φτάνει μια ανάσα από την Liverpool το 2018, όμως την μεταγραφή να μην ολοκληρώνεται ποτέ.

Ενδέχεται λοιπόν να μην είναι εύκολη μια συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Επανέρχεται το όνομα του Aouar.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com