Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Νιώθω πολύ καλά αυτή τη στιγμή»

Matip: «Νιώθω πολύ καλά αυτή τη στιγμή»

Σήμερα ήταν η σειρά του Joel Matip να μιλήσει στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds, τονίζοντας πως νιώθει πολύ καλά τη δεδομένη στιγμή, όντας έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο Καμερουνέζος συγκεκριμένα δήλωσε από την Αυστρία:

“ Νιώθω καλά. Είναι ωραίο που έχω επιστρέψει στις προπονήσεις με τα παιδιά, που κάνω ασκήσεις με την μπάλα και είμαι ενεργός. ”

“ Νιώθω πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Έχω πολλές σημαντικές προπονήσεις μπροστά μου, όμως νιώθω καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. ”

“ Οι προετοιμασίες είναι πάντα έντονες, όμως για κάτι τέτοιες στιγμές είμαστε εδώ, οι οποίες ανήκουν στην προετοιμασία. Εμείς προσπαθούμε να το απολαμβάνουμε. ”

“ Όταν προπονείσαι συνεχώς μόνος σου, είναι κάπως δύσκολο για εσένα. Βοηθάει όμως όταν επιστρέφεις με την ομάδα, μπορείς να αγωνιστείς και να κάνεις τα αστεία σου με τους άλλους παίκτες.”

“ Ανυπομονείς πραγματικά για την στιγμή που θα επιστρέψεις και θα είσαι μαζί τους. Έχει πλάκα να είσαι μαζί τους και γελάς πολύ περισσότερο με εκείνους, από ότι αν είσαι μόνος. ” Είπε ο Matip.

Για την περσινή σεζόν του και τους Phillips και Williams:

“ Δεν ήταν μια καλή περίοδος για εμένα, καθώς είχα πολλούς τραυματισμούς. Μπορώ όμως να κοιτάω μπροστά και να θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, ώστε να γυρίσω στην καλύτερη κατάσταση που μπορώ. ”

“ Τα πήγαν καλά! Χρειάστηκαν και οι εμφανίσεις τους ήταν πραγματικά σπουδαίες, ειδικότερα υπό αυτές τις συνθήκες και την πίεση. Τα πήγαν πραγματικά πολύ καλά. ”

Επιστρέφει ο Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com