Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πωλείται με 15 εκ. ο Phillips, προς παραμονή ο Davies

Πωλείται με 15 εκ. ο Phillips, προς παραμονή ο Davies

Ένα μεταγραφικό update για τα μεταγραφικά και τις προθέσεις της Liverpool είχαμε σήμερα και από τον James Pearce, ο οποίος σε σημερινό του άρθρο για την The Athletic UK επιβεβαίωσε πως ο Nat Phillips θα μπορούσε να πωληθεί το φετινό καλοκαίρι.

Μπορεί ο Άγγλος στόπερ να προσέφερε τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και να βοήθησε στην κατάληψη της τρίτης θέσης, όμως η ομάδα εξακολουθεί να πιστεύει πως το ιδανικότερο σενάριο και για τις δύο πλευρές, θα ήταν μια πώληση το φετινό καλοκαίρι.

Ζεστά για την περίπτωση του ενδιαφέρεται η Burnley του Sean Dyche, η οποία δεν έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του, όμως δεν αποκλείεται να το κάνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Εκτός από την Burnley, ο αμυντικός αρέσει και σε άλλες ομάδες του Νησιού, με την πώληση να θεωρείται και να είναι το πιθανότερο σενάριο.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τον Ben Davies, ο οποίος αποκτήθηκε από την Preston τον περσινό Φεβρουάριο, όμως δεν πραγματοποίησε ούτε μια επίσημη συμμετοχή με την Κόκκινη φανέλα.

Σύμφωνα όμως με τον Pearce, ο Davies δεν βρίσκεται υπό παραχώρηση και οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να είναι κάτοικος Anfield και μετά την λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Προς παραμονή ο Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com