Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία πρόταση για Karius και Awoniyi

Καμία πρόταση για Karius και Awoniyi

Η Liverpool έχει ξεκινήσει με 34 ποδοσφαιριστές την καλοκαιρινή της προετοιμασία, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και παίκτες που ξεκάθαρα δεν υπολογίζονται, όπως είναι οι Loris Karius και Taiwo Awoniyi, για τους οποίους όμως δεν υπάρχει ούτε μια επίσημη πρόταση.

Ο Νιγηριανός επιθετικός πριν από λίγες εβδομάδες εξασφάλισε άδεια εργασίας, κάτι που σημαίνει πως πλέον μπορεί να αγωνιστεί στο Νησί και ομάδες της Championship, όπως οι West Brom, Fulham και Stoke City εξετάζουν την περίπτωση του, χωρίς όμως να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του μέχρι και σήμερα.

Επίσημη πρόταση, ύψους £4.5 εκατομμυρίων υπήρξε από την Anderlecht πριν από περίπου δύο μήνες, η οποία όμως απορρίφθηκε από την Liverpool. Οι Reds θα ήθελαν να εισπράξουν ένα ποσό κοντά στα £7-8 εκατομμύρια από την πώληση του.

Όσο αφορά τον Loris Karius, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού μέχρι και σήμερα, καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον 28χρονο.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας βρίσκεται στην transfer list των Reds και θα παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Φημολογούμενο ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες της Γερμανίας, της Ρωσίας και της Γαλλίας, όμως ούτε μια επίσημη πρόταση.

Η Union Berlin, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός δεν αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ενδιαφέρον αλλά όχι προτάσεις για Awoniyi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com