Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάνε καλά οι ανανεώσεις των βασικών στη Liverpool

Πάνε καλά οι ανανεώσεις των βασικών στη Liverpool

Πολλές φήμες έχουν βγει αυτό το καλοκαίρι, συνδέοντας τη Liverpool με σωρεία ποδοσφαιριστών, κυρίως στις θέσεις της επίθεσης και του κέντρου.

Προτεραιότητα των Reds, όμως, είναι και η ανανέωση των συμβολαίων των σημαντικών της ποδοσφαιριστών, πέρα φυσικά και από την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος του Sky Italia, Fabrizio Romano, μιλώντας αποκλειστικά στο Anfield Watch, ανέφερε πως η Liverpool είναι κοντά σε συμφωνία με τους Fabinho και Virgil van Dijk, σε δύο deal που αναμένεται να κοστίσει πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες στην ομάδα.

Επόμενοι στη σειρά είναι οι Roberto Firmino, Mohamed Salah και Alisson, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2023.

Εκτός από το ότι οι συγκεκριμένες ανανεώσεις θα βγάλουν αρκετά λεφτά από τα ταμεία της Liverpool, πρόκειται και για μία διαδικασία που απαιτεί και πολύ χρόνο, σε μια περίοδο όπου η ομάδα χρειάζεται και νέες μεταγραφές οι οποίες θα συνοδεύσουν τον Ibrahima Konate και θα βοηθήσουν στη προσπάθεια των Reds για ανάκαμψη μετά από τη περσινή πολύ δύσκολη χρονιά.

Οι Salah και Firmino συγχαίρουν τον Alisson για το ιστορικό του γκολ απέναντι στη West Brom
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com