Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Sanches θέλει να φύγει από την Lille»

«Ο Sanches θέλει να φύγει από την Lille»

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Fabrizio Romano, ο φημολογούμενος στόχος της Liverpool, Renato Sanches, θέλει να αποχωρήσει από την Lille στο τρέχων θερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Ο Sanches έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro 2020 με την Πορτογαλία, πριν από την αποκλεισμό της στην φάση των 16.

Επίσης, ο 23χρονος μέσος πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις στη Ligue 1, για τη Lille, την περασμένη σεζόν, βοηθώντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Romano, μέσα από το κανάλι του στο YouTube, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο πρώην παίκτης Bayern Munich και της Swansea επιθυμεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και θέλει να αποχωρήσει από την Lille αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος δήλωσε: «Θέλει να φύγει, ξέρω επίσης ότι η Lille είναι έτοιμη να πουλήσει».

Παρόλο που υπάρχουν μικρές ανησυχίες σχετικά με το ιστορικό τραυματισμών του Πορτογάλου διεθνή μέσου, δεν παύει να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για πλήρωση του κενού που άφησε η φυγή του Gini Wijnaldum, έχοντας χαρακτηριστεί και ως «απίστευτη» από τον παλιό άσο της Arsenal, Kevin Campbell.

Το εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων (91,6%), στο Euro 2020, καταδεικνύει ότι ο Renato Sanches, όπως και ο πρώην πλέον μέσος της Liverpool, έχει καταλυτική παρουσία στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Προς αποχώρηση από την Lille ο Renato Sanches.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com