Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Henderson μετά την ήττα της Αγγλίας στον τελικό

Το μήνυμα του Henderson μετά την ήττα της Αγγλίας στον τελικό

Ένας από τους πολλούς πονεμένους Άγγλους είναι ο Jordan Henderson μετά την ήττα της εθνικής Αγγλίας από την Ιταλία στα πέναλτι του τελικού του Euro.

Ο αρχηγός της Liverpool, όπως συνηθίζει, «βγήκε μπροστά» μετά την ανεπιθύμητη κατάληξη του χθεσινού αγώνα για τα Τρία Λιοντάρια, και αναφέρθηκε στην πίκρα πού μαζί με την περηφάνια για το κουράγιο των παικτών πού εκτέλεσαν πέναλτι υπάρχει στις τάξεις των παικτών του Southgate.

Πάμε να δούμε τι έγραψε ο Hendo στο Instagram:

«Πονάει ακόμα περισσότερο σήμερα το πρωί.»

«Αυτή η ομάδα άξιζε περισσότερα.»

«Ήταν απίστευτο πού ήμουν μέρος αυτού του τουρνουά και είδα τη χαρά πού ένιωσαν οι άνθρωποι σε όλη τη χώρα μετά από 18 πολύ δύσκολους μήνες.»

«Δώσαμε ό,τι είχαμε και είμαι τόσο περήφανος για αυτά πού έκαναν τα παιδιά τις τελευταίες εβδομάδες.»

«Το να δω την ανάπτυξη των παικτών ατομικά, αλλά και του συνόλου, ήταν απίστευτο, ο χαρακτήρας πού έχουμε δείξει, η επιθυμία και η θυσία του ενός για τον άλλο είναι κάτι πολύ ξεχωριστό.»

«Το ότι κάποια παιδιά εκτέλεσαν πέναλτι χθες λέει πολλά για αυτά. Τεράστιο κουράγιο, όμως κερδίζουμε και χάνουμε σαν ομάδα, και θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία.»

«Σας ευχαριστούμε όλους για την απίστευτη υποστήριξή σας. Δεν τα καταφέραμε στο τέλος, όμως θα επιστρέψουμε. Αυτό είναι απλά το ξεκίνημα.»

O Henderson τη στιγμή πού έδωσε τη θέση του στον Rashford χθες το βράδυ.
O Henderson τη στιγμή πού έδωσε τη θέση του στον Rashford χθες το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com