Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Atletico απέρριψε την πρόταση της Liverpool για Saul»

«Η Atletico απέρριψε την πρόταση της Liverpool για Saul»

Συνεχίζονται τα Ισπανικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος και επίσημης πρότασης της Liverpool για τον Saul Niguez της Atletico Madrid, με το τελευταίο από την Mundo Deportivo να κάνει λόγο για επίσημη πρόταση από τους Reds για την απόκτηση του μέσου, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Η Mundo Deportivo και συγκεκριμένα ο Javi Gomara στο ρεπορτάζ τους για μια πιθανή ανταλλαγή μεταξύ των Saul Niguez και Antoine Griezmann, ανέφεραν πως οι πρωταθλητές Ισπανίας είπαν «όχι» στην πρώτη πρόταση της Liverpool για τον ποδοσφαιριστή, καθώς εκείνη δεν ξεπερνούσε τα £34 εκατομμύρια.

Τον έμπειρο μέσο θέλει και η Barcelona, σύμφωνα με την ίδια πηγή και προσπαθήσει να τον αποκτήσει, μέσω ανταλλαγής, προσφέροντας τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει μέλλον στο Camp Nou, παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια.

Μένει να δούμε αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την Liverpool για τον 26χρονο ή αν για μια ακόμη φορά αποδειχθούν αβάσιμες όλες οι Ισπανικές φήμες.

Ο μέσος της Atletico Madrid έχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιο του, η οποία αγγίζει τα €150 εκατομμύρια, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo. Η Atletico γνωρίζει πως δεν θα πληρώσει κάποια ομάδα την ρήτρα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα τον παραχωρήσει έναντι €40 εκατομμυρίων.

Πάντως, δεν αποκλείεται να δούμε την Liverpool να αποκτά τελικά έναν κεντρικό μέσο, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Gini Wijnaldum, μετά την αποχώρηση του Ολλανδού για την Paris Saint-Germain.

Ο Saul Niguez πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εις βάρος της Liverpool.
Ο Saul Niguez πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εις βάρος της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com