Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν τα κατάφερε η Αγγλία του Henderson

Δεν τα κατάφερε η Αγγλία του Henderson

O Henderson τη στιγμή πού έδωσε τη θέση του στον Rashford χθες το βράδυ.

Η εθνική Αγγλίας του Jordan Henderson αν και έφτασε κοντά στην κατάκτηση του πρώτου της Ευρωπαϊκού τροπαίου, τελικά δεν τα κατάφερε, με την Ιταλία να κατακτά το φετινό Euro, μετά από την διαδικασία των πέναλτι.

Οι Άγγλοι προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Luke Shaw, ωστόσο η συνέχεια τους δεν ήταν ανάλογη, αφού οπισθοχώρησαν, έδωσαν την μπάλα στην Ιταλία και δεν δημιούργησαν ευκαιρίες.

Οι Ιταλοί βρήκαν τελικά την ισοφάριση με τον Bonucci στο 67′, με τον Hendo να περνά στον αγωνιστικό χώρο επτά λεπτά αργότερα στη θέση του Declan Rice.

Όμως, ο αρχηγός των Reds δεν ολοκλήρωσε τον τελικό, αφού αντικαταστάθηκε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης από τον Marcus Rashford, σε μια απόφαση που αποδείχθηκε λανθασμένη, καθώς τόσο εκείνος, όσο και ο Jadon Sancho που πέρασε ως αλλαγή στο ίδιο λεπτό, αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι.

Σε πέναλτι αστόχησαν και οι Saka, Belotti και Jorginho, ενώ δίχτυα βρήκαν οι Berardi, Kane, Maguire, Bonucci και Bernadeschi, με τους Ιταλούς να κερδίζουν με 3-2 στα πέναλτι και να κατακτούν το τρόπαιο.

Πολυτιμότερος του τελικού αναδείχθηκε ο νέος ποδοσφαιριστής της Paris Saint-Germain, Gianluigi Donnarumma.

Ήταν το δεύτερο Euro της Ιταλίας, ενώ η Αγγλία εξακολουθεί να μην έχει κατακτήσει ούτε ένα.

Οι Ιταλοί έστειλαν το τρόπαιο στη Ρώμη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com