Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει την προετοιμασία λόγω τραυματισμού ο James Balagizi

Χάνει την προετοιμασία λόγω τραυματισμού ο James Balagizi

Η Liverpool μεταβαίνει στην Αυστρία με αρκετούς νεαρούς παίκτες, αλλά απουσιάζει από την 34μελή αποστολή ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος James Balagizi.

Θεωρείται ως ένας από τους πιο υποσχόμενους νεαρούς παίκτες της Ακαδημίας των Reds. Ένας επιθετικογενής παίκτης, ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις πετυχαίνοντας χατ-τρικ στη νίκη της U18 επί της αντίστοιχης της Leicester, στο FA Youth Cup, την περασμένη σεζόν.

Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Νέων της Αγγλίας.

H απουσία του από την αποστολή οφείλεται σε τραυματισμό στο αριστερό του χέρι, το οποίο μάλιστα είναι τοποθετημένο σε γύψο, όπως φαίνεται μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Twitter. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το είδος του τραυματισμού, ούτε για πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης.

Έχει ήδη υποστεί αρκετούς τραυματισμούς, οι οποίοι τον κράτησαν πίσω. Ο προπονητής της U18, Marc Bridge-Wilkinson, αναφέρθηκε στη μεγάλη βελτίωση του Balagizi στις κινήσεις του, χωρίς την μπάλα, τις τελευταίες δύο σεζόν, περιγράφοντας την αμυντική πλευρά του παιχνιδιού του κάτι που «πιθανώς δεν βρισκόταν στο ρεπερτόριο του» νωρίτερα στην καριέρα του.

Μόλις στα 17 του χρόνια, ο Balagizi έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να εντυπωσιάσει τον Klopp και το προπονητικό του επιτελείο, οι οποίοι έχουν πάρει μια γεύση από τις ικανότητες του, καθώς έχει ήδη συμμετάσχει σε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Μπορεί να έχασε μια ευκαιρία τώρα στην pre-season, αλλά έχει μπροστά του ένα ολόκληρο έτος για να δουλέψει σκληρά κι αυτή του η απογοήτευση θα πρέπει να τον κινητοποιήσει να δείξει την αξία του, μόλις επιστρέψει πίσω στην αγωνιστική δράση.

Ο James Balagizi πανηγυρίζει ένα από τα περσινά του γκολ.
Ο James Balagizi πανηγυρίζει ένα από τα περσινά του γκολ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com