Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προσφέρει 75 εκατομμύρια στη Leicester για τον Tielemans η Liverpool!»

«Προσφέρει 75 εκατομμύρια στη Leicester για τον Tielemans η Liverpool!»

Για συμφωνία με τον Youri Tielemans και για πρόθεση να προσφέρει μέχρι και 75 εκατομμύρια λίρες η Liverpool κάνει λόγο η Βέλγικη Voetbal24.be!

Το δημοσίευμα, που επικαλείται «διάφορες πηγές στην Αγγλία», αναφέρει πως ο Tielemans είναι ο πρώτος στόχος του Jurgen Klopp για την αντικατάσταση του Georgino Wijnaldum, παρά το ότι γράφεται για τον Renato Sanches της πρωταθλήτριας Γαλλίας LOSC Lille.

Συνεχίζει λέγοντας πως το τεχνικό τιμ προτιμά τον Βέλγο πρώην παίκτη των RSC Anderlecht και AS Monaco από τον Sanches, βλέποντας στο πρόσωπό του τον τέλειο αντικαταστάτη για τον μέχρι πρότινος Ολλανδό χαφ των Reds. Μάλιστα. πάνε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, μιλώντας ακόμα και για συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Liverpool!

Αναφέρουν πως οι Κόκκινοι έχουν στη διάθεσή τους 75 εκατομμύρια λίρες και είναι έτοιμοι να μπουν δυνατά στις διαπραγματεύσεις με μία Leicester η οποία είναι ανοικτή στο να παραχωρήσει τον παίκτη. Ο ίδιος ο Tielemans θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, καθώς η Leicester δεν κατάφερε για δεύτερη συνεχή χρονιά να κρατήσει μία θέση στο UEFA Champions League, την οποία κρατούσε όλη τη σεζόν και έχασε ξανά τη τελευταία αγωνιστική. Κέρδισε φυσικά το FA Cup, όμως αυτό από μόνο του δεν φαίνεται ικανό να κρατήσει τον Βέλγο, παρά το ότι δεν εντυπωσίασε στο UEFA Euro 2020 στο οποίο ήταν βασικός στέλεχος της ομάδας.

Το άρθρο ολοκληρώνεται με το ότι ο Tielemans έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του στους ατζέντηδές του και στις δύο ομάδες και πως η μεταγραφή είναι πιθανό να ολοκληρωθεί σύντομα.

Αντικαταστάτης του Wijnaldum ο Tielemans;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com