Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα δεδομένα για τον Saul Niguez της Atletico Madrid

Τα δεδομένα για τον Saul Niguez της Atletico Madrid

O Saul Niguez.

Ως βασικός της στόχος της Liverpool για τα χαφ της εμφανίζουν στην δημοσιεύματα από την Ισπανία τον 26χρονο ποδοσφαιριστή της Atletico Madrid, Saul Niguez.

Πρώτα το ενδιαφέρον των Reds έφεραν στο φως ειδησεογραφικοί λογαριασμοί, άμεσα συνδεδεμένοι με τους Colchoneros, στο Twitter. Τα εν λόγω αποκλειστικά επιβεβαίωσε η μαδριλένικη – όχι και τόσο έμπιστη όμως – AS, η οποία έκανε λόγω και για προβάδισμα των Reds στη κούρσα για τον Saul, σε μια μεταγραφή που μπορεί να φτάσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά, στην εν λόγω περίπτωση, όλα αυτά τα δημοσιεύματα έχουν βάση. Ο Saul έχασε τη θέση του στην Atleti του Diego Simeone και παρά το ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του μετά από 13 χρόνια παραμονής στην ομάδα, όταν και άφησε τους τη Real για την μισητή αντίπαλο της πόλης.

Όσον αφορά για την ύπαρξη ενδιαφέροντος της Liverpool, οι Ισπανοί φαίνεται να είναι και πάλι – τουλάχιστον εν μέρη – σωστοί. Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Peter O’Rourke ανέφερε πως «Είχα επικοινωνία με κάποιους από τους ανθρώπους του Saul και επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον της Liverpool. Η Atletico είναι ανοιχτή σε πώληση και η τιμή του παίκτη ΔΕΝ θα είναι πρόβλημα για τους Reds, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Chelsea! Τα σημάδια, παρόλα αυτά, δείχνουν πως η Liverpool είναι πιο μπροστά αυτή τη στιγμή».

Ποια είναι τελικά η κατάσταση όμως; Η Liverpool ΕΧΕΙ ενδιαφέρον για τον Saul και πιθανότατα έχει κάνει διερευνητικές κρούσεις προς τη πλευρά του ποδοσφαιριστή, όχι όμως και με την ομάδα του. Το τελευταίο το επιβεβαιώνει και ο Fabrizio Romano, πολύ αξιόπιστος δημοσιογράφος του Sky Italia ο οποίος συγκεκριμένα δήλωσε πως «Η Liverpool ενδιαφέρεται για κεντρικά χαφ, απλά η προτεραιότητα της είναι ένας εξτρέμ ή ένας φορ. Επίσης, δεν έχει κάνει ακόμα επαφή με την Atletico για την μεταγραφή του Saul». Η υπόθεση δεν φαίνεται να είναι όσο προχωρημένη όσο την παρουσιάζουν στην Ισπανία, που θέλουν τη Liverpool να καταθέτει τις επόμενες μέρες πρόταση για την αγορά του παίκτη. Ακόμα, δεν γίνεται να κάνουμε οποιαδήποτε πρόβλεψη για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς οι Reds έχουν κρατήσει πολύ κλειστά τα χαρτιά τους αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Saul δίνει την νίκη απέναντι στη Liverpool τον Φλεβάρη του 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com