Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θέλει να παραμείνει στη Liverpool ο Ben Davies»

«Θέλει να παραμείνει στη Liverpool ο Ben Davies»

Κάτοικος Anfield φαίνεται να έχει αποφασίσει να παραμείνει το φετινό καλοκαίρι ο Ben Davies, παρά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από τη Celtic και ομάδες της Championship για δανεισμό του.

Όπως διαβάσατε χθες, οι Κέλτες παρουσιάζονταν ως ο πιθανότερος προσδιορισμός του Άγγλου πρώην κεντρικό αμυντικού της Preston North End, με την οποία είχε συμφωνήσει τον περασμένο Γενάρη πριν μπει σφήνα η Liverpool και αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά, ο Davies δεν έκανε ούτε μία συμμετοχή με τους Κόκκινους, με ορισμένα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Klopp έβλεπε ομοιότητες με τον Robertson και τον Fabinho, όσον αφορά την ανάγκη για πίστωση χρόνου στο ποδοσφαιριστή για την προσαρμογή του στο δύσκολο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με την Mirror, ο Davies είναι αποφασισμένος να παλέψει για μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, παρόλο του ότι τώρα θα βρει τρεις παραπάνω παίκτες μπροστά του, με τις επιστροφές των Matip, van Dijk και Gomez, την απόκτηση του Konate και την αποχώρηση του Kabak. Σε αυτούς τους παίκτες προστίθεται και ο Nat Phillips, ο οποίος όμως είναι πιθανό να αποχωρήσει θέλοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο 25χρονος Άγγλος όμως πιστεύει πως μπορεί να βρει συμμετοχές με την Liverpool στη Premier League και έτσι δεν θα κυνηγήσει την αποχώρησή του.

Ο Ben Davies θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στη «πρώτη» την Δευτέρα 12/7.

Δεν αγωνίστηκε καθόλου με την Liverpool ο Ben Davies.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com