Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Elliott: «Το συναίσθημα του να εκπροσωπείς τη Liverpool είναι ξεχωριστό»

Elliott: «Το συναίσθημα του να εκπροσωπείς τη Liverpool είναι ξεχωριστό»

Παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Harvey Elliott, o οποίος εξέφρασε αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης.

Ο νεαρός winger μίλησε στο site των Reds για το συναίσθημα του να εκπροσωπείς την ομάδα πού αγαπάς από μικρός, το εσωτερικό περιβάλλον της ομάδας και τους προσωπικούς του στόχους.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του:

Αρχικά σχολίασε το συναίσθημα του να εκπροσωπείς την «ομάδα σου»:

«Πάντα θα είναι ξεχωριστό για όσα χρόνια θα βρίσκομαι εδώ.»

«Μακάρι να είναι μία μεγάλη περίοδος.»

«Θα υπάρχουν πάντα αυτές οι πεταλούδες στο στομάχι όποτε φοράς τη φανέλα, όποτε βγαίνεις εκεί έξω για να προπονηθείς ή να παίξεις. Όποτε εμπλέκεσαι με αυτόν τον σύλλογο υπάρχει πάντα αυτό το συναίσθημα.»

«Ειδικά για μένα, πού είμαι Red, όπως και η οικογένειά μου – είναι ωραίο να κάνω περήφανους και εκείνους και τον εαυτό μου. Όμως η σκληρή δουλειά συνεχίζεται.»

«Είναι πάντα ωραίο το συναίσθημα όταν υπογράφεις νέο συμβόλαιο – ειδικά για την ομάδα της παιδικής σου ηλικίας. Πλέον έχουν όλα ολοκληρωθεί (με το θέμα του συμβολαίου), οπότε πρέπει απλά να εστιάσω στην pre-season, να δουλέψω και να διασφαλίσω ότι θα είμαι έτοιμος για τη σεζόν.»

Για τους υπόλοιπους προσωπικούς του στόχους και για το περιβάλλον στην ομάδα, ο Harvey είπε:

«Νομίζω ότι ο σκοπός του καθενός πρέπει να είναι να μπει μέσα στην ομάδα.»

«Αυτό δε θα έρθει εύκολα: Υπάρχει ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών εδώ, καθώς και σπουδαίο ταλέντο. Όμως είναι δική μου ευθύνη να δουλέψω σκληρά. Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω. Θέλω απλά να είμαι κοντά στην ομάδα, να υποστηρίζω τον καθένα και να είμαι εκεί αν με χρειαστεί η ομάδα.»

«Από την πρώτη στιγμή πού πέρασα την πόρτα, το προσωπικό μου έδειξε πίστη. Έτσι κάνουν με κάθε παίκτη.»

«Πάντα σου δίνουν το 100% εντός και εκτός προπόνησης, και θέλουν να είσαι ο καλύτερος δυνατός άνθρωπος και παίκτης. Νιώθω ότι υπάρχει πολλή πίστη σε μένα. Όμως είναι δική μου δουλειά να δείξω ότι καλώς μου έδειξαν αυτή την εμπιστοσύνη.»

O Harvey Elliott στις εγκαταστάσεις της ομάδας μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
O Harvey Elliott στις εγκαταστάσεις της ομάδας μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com