Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Liverpool και Dortmund για Malen»

«Liverpool και Dortmund για Malen»

Υπαρκτό και σοβαρό είναι το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Donyell Malen της PSV Eindhoven, σύμφωνα με έγκριτους Ολλανδούς δημοσιογράφους, οι οποίοι μάλιστα τονίζουν πως σοβαρά ενδιαφέρεται και η Borussia Dortmund.

Ο Γερμανικός σύλλογος θέλει να αντικαταστήσει τον Jadon Sancho με τον διεθνή Ολλανδό, ενώ η Liverpool αν τον προσθέσει στο ρόστερ της, θα μπορέσει να έχει άλλη μια ποιοτική επιθετική λύση.

Ο γνωστός Ολλανδός δημοσιογράφος, Rik Elfrink επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των δύο ομάδων για τον ποδοσφαιριστή, ενώ ο Marco Timmer της Voetbal International πρόσθεσε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι αρχικές συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, Mino Raiola αναφορικά με το θέμα της μεταγραφής.

Ο Malen, σύμφωνα με τα δύο μέσα έχει λάβει την άδεια να μιλήσει σε άλλους συλλόγους και η μεταγραφή του δείχνει να είναι απλώς θέμα χρόνου.

Η PSV γνωρίζει πως τόσο εκείνος, όσο και ο Denzel Dumfries που εντυπωσίασε στο Euro 2020 δεν θα μείνουν στο Philips Stadion και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας τους, αν και τη δεδομένη στιγμή φαίνεται πως η Borussia Dortmund είναι το φαβορί για την απόκτηση του Malen, παρότι δεν έχει καταθέσει μέχρι και σήμερα κάποια επίσημη πρόταση.

Αποχωρεί από την Ολλανδία ο Donyell Malen.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com