Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Λόγω του AFCON έμεινε εκτός Ολυμπιακών ο Salah»

«Λόγω του AFCON έμεινε εκτός Ολυμπιακών ο Salah»

Την δική του εξήγηση για την απουσία του Mohamed Salah από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έδωσε ο Shawky Gharib, ο οποίος θα οδηγήσει την εθνική Αιγύπτου στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της διοργάνωσης.

Ο επιθετικός των Reds φέρεται να ήθελε να δώσει το παρών στο Τόκιο, όμως η Liverpool στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία του, δεν έδωσε την συγκατάθεση της και έτσι ο Mo έμεινε εκτός από αποστολή της Αιγύπτου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Gharib δήλωσε αυτή τη φορά αναφορικά με το θέμα του Φαραώ:

“ Οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν λόγω του AFCON (Κυπέλλου Εθνών Αφρικής). Αν είχε αναβληθεί, ο Salah θα είχε πάρει μέρος στους αγώνες. ”

“ Ο Salah ήθελε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς, είχαμε κάνει και τις διερευνητικές επαφές μαζί του. Η Liverpool διευκρίνισε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου πότε είναι διαθέσιμος ο παίκτης. ”

Ο 29χρονος επιθετικός θα δώσει το παρών στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τον ερχόμενο Ιανουάριο-Φεβρουάριο, δηλαδή στα μέσα της νέας σεζόν και οι Reds δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να μην τον έχουν στη διάθεση τους και κατά την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά όμως την μη συμπερίληψη του στην αποστολή της Αιγύπτου για τους Ολυμπιακούς, θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία στο Kirkby την Δευτέρα.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com