Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/7/2007 Υπογράφει στους Reds ο Andriy Voronin (vid)

Σαν σήμερα: 6/7/2007 Υπογράφει στους Reds ο Andriy Voronin (vid)

Σαν σήμερα μετεγγράφεται στη Liverpool από την Bayer 04 Leverkusen με ελεύθερη μετεγγραφή, ο Ουκρανός διεθνής πρώην επιθετικός των Reds, Andriy Viktorovych Voronin.

Ο Andriy Voronin θα φορέσει για 1η επίσημη φορά την famous Red shirt στο παιχνίδι με την Aston Villa στις 11.8.2007 (μπήκε αλλαγή στο 78′) και θα σημειώσει το 1ο του γκολ στο παιχνίδι προκριματικού γύρου του Champions League με αντίπαλο την Toulouse 15.8.2007).

Ο Rafa Benitez θα σχολιάσει για την παρουσία του Andriy Voronin στους Κόκκινους: «Είναι έξυπνος, έχει μεγάλη αντίληψη των χώρων και θα μας δώσει πολλές επιλογές στην επίθεση. Μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό, να παίξει στην κορυφή ή και να έρθει από τος πτέρυγες».

Παρ’ όλο το πολύ καλό του ξεκίνημα με τους Reds, τραυματίσθηκε στον αστράγαλο τον Ιανουάριο του 2008, γεγονός που τον οδήγησε στο χειρουργείο και μετά την αποθεραπεία του, οι συμμετοχές του στην πρώτη ομάδα περιορίστηκαν.

Η επόμενη χρονιά 2008/09 τον βρήκε δανεικό στην Hertha BSC Berlin και στη χρονιά 2009/10 επέστρεψε στο Anfield αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει ψηλά στάνταρ απόδοσης, ώστε να μείνει στην ομάδα. Έτσι τον Ιανουάριο του 2010 μετεγγράφεται στη FC Dynamo Moscow, με τους Ρώσσους να πληρώνουν στους Κόκκινους το ποσό των 4 εκ. λιρών για να τον αποκτήσουν.

Παρακολουθήστε παρακάτω τα γκολ του Andriy Voronin με την Κόκκινη φανέλα στην 1η του χρονιά στους Reds:

Σαν σήμερα: 6/7/2007 Υπογράφει στους Reds ο Andriy Voronin
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com