Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wenger: «O Henderson μπορεί να είναι σημαντικός στον ημιτελικό»

Wenger: «O Henderson μπορεί να είναι σημαντικός στον ημιτελικό»

Ο Arsene Wenger δήλωσε ότι ο ρόλος του Jordan Henderson, στο επόμενο στάδιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντικός για την Αγγλία.

Μιλώντας στο beINSports μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Αγγλίας επί της Ουκρανία με 4-0, ο θρυλικός πρώην προπονητής της Arsenal ανέφερε τα εξής για τον αρχηγό της Liverpool, ενόψει του μεθαυριανού ημιτελικού με τη Δανία:

«Προσωπικά, μου αρέσει όταν εισέρχεται στο παιχνίδι, γιατί κινείται από το βάθος της μεσαίας γραμμής μέχρι την επίθεση, βγάζει εξαιρετικές μπαλιές μπροστά και νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι σημαντικός στον ημιτελικό.»

Ο μέσος των Reds κατέγραψε το πρώτο του γκολ με την Εθνική του ομάδα, χάρη στην πολύ καλή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Mason Mount, για να σφραγίσει τη νίκη των Three Lions. Για τον προπονητή της Αγγλίας, o Wenger δήλωσε:

«Ο Southgate έχει μάθει πολλά για τους παίκτες του, αλλά και σαν προπονητής. Αυτό είναι καλό για την ομάδα του και είμαι πεπεισμένος ότι θα είναι δύσκολο για μια ομάδα να τους σταματήσει.»

O Jordan Henderson πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Ουκρανίας.O Jordan Henderson πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Ουκρανίας.
O Jordan Henderson πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Ουκρανίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com