Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του ατζέντη του Otavio για τις φήμες περί Liverpool

Η απάντηση του ατζέντη του Otavio για τις φήμες περί Liverpool

O Otavio με τη φανέλα της Porto.

Ο Otavio είναι από τους παίκτες των οποίων το όνομα έχει συνδεθεί περισσότερο με τη Liverpool τελευταία, σε σημείο πού ο ατζέντης του μίλησε για το θέμα.

Η A Bola, η πορτογαλική εφημερίδα η οποία ήταν η πρώτη πού έγραψε για πιθανό ενδιαφέρον των Reds για τον μέσο της Porto, επικοινώνησε με τον Israel Oliveira, προκειμένου να τσεκάρει τυχόν εξελίξεις.

Το site Sport Witness με τη σειρά του αναμεταδίδοντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ανέφερε:

«Η πορτογαλική εφημερίδα δηλώνει ότι η Porto θα πουλήσει ‘σε μία τιμή πού θεωρεί δίκαιη’.»

«Αυτό αποτελεί μία εξαιρετικά μεγάλη νύξη (hint) ότι τα 60.000.000 ευρώ είναι πολύ απλά μία βιτρίνα (σ.σ. ή μία φανφάρα. Στο ρεπορτάζ χρησιμοποιείται η φράση ‘window dressing’, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει ότι η Porto κοστολογεί επίτηδες υπερβολικά ακριβά τον παίκτη, προκειμένου να ‘ψαρώσει’ τους ενδιαφερόμενους αγοραστές για την αξία του και να τους ωθήσει να πληρώσουν υπέρογκα μεταγραφικά ποσά), την οποία η ομάδα του Jurgen Klopp δε θα είχε ανάγκη να πληρώσει.»

«Σύμφωνα με την A Bola, η Liverpool δεν έχει εγκαταλείψει, και συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Η A Bola επικοινώνησε με τον ατζέντη του, Israel Oliveira, ο οποίος είπε ότι ‘μία μεταγραφική κίνηση θα μπορούσε να συμβεί, αν είναι καλή για την Porto και για τον Otavio’

O Otavio αντιμέτωπος με τη Liverpool στα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2018-19.
O Otavio αντιμέτωπος με τη Liverpool στα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2018-19.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com