Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται σοβαρά για Renato Sanches η Liverpool»

«Ενδιαφέρεται σοβαρά για Renato Sanches η Liverpool»

Αυτή ήταν η άποψη του Jose Enrique σχετικά με τον Renato Sanches.

Το όνομα του Renato Sanches επανέφερε στο προσκήνιο για τα μεταγραφικά της Liverpool η Γαλλική εφημερίδα, L’ Equipe, αναφέροντας μάλιστα πως οι Reds ενδιαφέρονται σοβαρά για τον διεθνή μέσο.

Ο μέσος της Lille πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Euro 2020 με την εθνική Πορτογαλίας, με την ομάδα όμως του Fernando Santos να μην καταφέρνει να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Ο πρώην μέσος της Bayern Munich προέρχεται και από μια πολύ καλή σεζόν στη Γαλλία με την Lille, κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα.

Η Γαλλική εφημερίδα αναφέρει σε δημοσίευμα της, πως τόσο η Liverpool, όσο και η Arsenal ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Renato, με την μετακίνηση του παίκτη στο Νησί να θεωρείται πιθανή, κυρίως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Lille.

Η Lille έχει ήδη προχωρήσει σε άλλες πωλήσεις, όπως εκείνη του Boubakary Soumare στη Leicester και Mike Maignan στη AC Milan, ενώ ο Jose Fonte έμεινε ελεύθερος και αναμένεται να υπάρξουν περαιτέρω αποχωρήσεις από το ρόστερ της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το αν θα ταίριαζε ο Sanches στη Liverpool, ούτε για το αν αρέσει στην ομάδα, όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν οι Reds θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Το συμβόλαιο του με την Lille ολοκληρώνεται το 2023.

Ενδιαφέρον των Reds για Renato Sanches;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com