Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνοιξε λογαριασμό ο Henderson, στα ημιτελικά η Αγγλία

Άνοιξε λογαριασμό ο Henderson, στα ημιτελικά η Αγγλία

Τιμητικά τα λόγια του Kalvin Phillips για τον Henderson.

Εμφατική ήταν η χθεσινοβραδινή πρόκριση της Αγγλίας στα ημιτελικά του Euro 2020 επί της Ουκρανίας, με τον δικό μας, Jordan Henderson να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα με το εθνόσημο.

Στη Ρώμη υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν εκείνη του Gareth Southgate και άνοιξε το σκορ μόλις στο τέταρτο λεπτό του αγώνα με τον Harry Kane. Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, για να ακολουθήσει η καταιγίδα των τριών τερμάτων στην επανάληψη.

Ο Harry Maguire διπλασίασε αρχικά το προβάδισμα των Τριών Λιονταριών στο 46′ και ο Harry Kane σκόραρε ξανά στο 50′ για το 0-3.

Επτά λεπτά αργότερα, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Hendo αντί του Declan Rice και χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά, για να σημειώσει το πρώτο του τέρμα με την εθνική!

Ο Mason Mount χτύπησε το κόρνερ, ο αρχηγός των Reds σηκώθηκε σωστά στο πρώτο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 0-4, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του τέταρτου προημιτελικού του Euro 2020.

Η εθνική Αγγλίας μετά την εύκολη πρόκριση της επί της Ουκρανίας, θα βρει απέναντι της, την Δανία στο Wembley και σε περίπτωση πρόκρισης, στον τελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Ισπανία ή την Ιταλία.

Σκόραρε ο Jordan Henderson, προκρίθηκε στον ημιτελικό η εθνική Αγγλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com