Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πωλήθηκε στην Copenhagen ο Grabara

Πωλήθηκε στην Copenhagen ο Grabara

Η δεύτερη πώληση του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός, καθώς η Liverpool ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την FC Copenhagen για την παραχώρηση του Kamil Grabara έναντι £3 εκατομμυρίων.

Ο keeper αποκτήθηκε το 2016 από την Ruch Chorzow έναντι μόλις £250.000, όμως δεν μπόρεσε να καταφέρει να έχει κάποιον ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα των Reds.

Ακολούθησε ο δανεισμός στην AGF Aarhus το 2019, εκείνος στην Huddersfield έναν χρόνο αργότερα, για να επιστρέψει στην Aarhus την σεζόν που μας πέρασε, ξανά με τη μορφή δανεισμού.

Ο τερματοφύλακας εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Δανίας, με την Copenhagen να κινείται για την απόκτηση του και να τον κάνει δικό της, πληρώνοντας £3 εκατομμύρια στους Reds.

Η Liverpool θα λάβει επίσης το 20% ενδεχόμενης μελλοντικής πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Στόχος του Πολωνού είναι να καταφέρει να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της Copenhagen και σταδιακά να καθιερωθεί και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Grabara δεν πραγματοποίησε κάποια συμμετοχή σε αυτά τα πέντε χρόνια που φόραγε την φανέλα της Liverpool, όμως βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στην ήττα από την Chelsea για το Carabao Cup το 2018.

Με την FC Copenhagen υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο Kamil Grabara θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Δανίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com