Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Γλέντι» της νέας ομάδας του Klavan προς United και Ramos στο Twitter!

«Γλέντι» της νέας ομάδας του Klavan προς United και Ramos στο Twitter!

O Ragnar Klavan στην κορυφαία του στιγμή ως παίκτης της Liverpool!

Νέους υποστηρικτές κέρδισε η Εσθονική Club Paide Linnameeskond, καθώς χρησιμοποίησε τη μεταγραφή του αρχηγού της εθνικής της χώρας της και πρώην στόπερ της Liverpool, Ragnar Klavan, για να κερδίσει τις εντυπώσεις, όσον αφορά τα social media και συγκεκριμένα το Twitter!

Συγκεκριμένα, έπειτα από την «επίθεση αγάπης» που δέχθηκε ακόμα μια φορά ο αγαπητός Raggy με πρόσχημα την αλλαγή σελίδας στη καριέρα του, η νέα του ομάδα «επιτέθηκε» χιουμοριστικά κατά των Manchester United και Sergio Ramos.

Για την μεγάλη αντίπαλο των Reds, η Linnameeskond έκανε retweet την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Sancho, γράφοντας «Δεν μας νοιάζει, πήραμε τον Klavan!».

Αργότερα, έκαναν retweet και το δημοσίευμα της Bleacher Report για συμφωνία ανάμεσα σε Sergio Ramos και Paris Saint-Germain, γράφοντας πως «Η δική μας μεταγραφή στόπερ είναι καλύτερη».

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι φίλοι της Liverpool αποθέωσαν τους Εσθονούς, με πολλούς να γράφουν πως απέκτησαν νέους φιλάθλους!

Ο Klavan έφτασε στο Liverpool το καλοκαίρι του 2016 σε μια εντελώς αθόρυβη μεταγραφή συμπληρωματικού χαρακτήρα και παρέμεινε για δύο σεζόν στην ομάδα. Χαρακτηριζόμενος από μια γενική σταθερότητα, ο αριστεροπόδαρος Εσθονός απέφευγε τα λάθη στην άμυνα. Το στοιχείο που όμως τον έκανε αγαπημένο της κερκίδας ήταν οι -αχρείαστες είναι η αλήθεια- αλλαγές κατεύθυνσης αφήνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα ή κάτω από τα πόδια του, οι οποίες προσέφεραν πολλά χαμόγελα στο Anfield.

Ο Lord Klavan, τίτλος που του απονεμήθηκε από του οπαδούς της Liverpool, έφυγε το καλοκαίρι του 2018 για την Cagliari έχοντας γίνει ακόμα ένας cult hero για το Kop.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com