Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Shaqiri το γκολ, ο Thiago την πρόκριση (vid)

Ο Shaqiri το γκολ, ο Thiago την πρόκριση (vid)

Με γκολ έκλεισε την παρουσία του στο Euro 2020 ο Xherdan Shaqiri, ο οποίος ισοφάρισε για την Ελβετία στην αναμέτρηση με την Ισπανία για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Ο Shaq είχε για μια ακόμη φορά θέση βασικού, όντας μάλιστα και αρχηγός της εθνικής του ομάδας και ισοφάρισε με υπέροχο πλασέ σε 1-1 για την Ελβετία στο 68ο λεπτό του αγώνα και αντικαταστάθηκε 13 λεπτά αργότερα από τον Sow.

Η Ισπανία είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 8′ με αυτογκόλ του Zakaria και δεν μπόρεσε να σημειώσει δεύτερο τέρμα, με τον αγώνα να οδηγείται στην παράταση, στην οποία μάλιστα έκανε την εμφάνιση του ο Thiago Alcantara.

Ο μέσος των Reds ξεκάθαρα δεν βρίσκεται μέσα στα βασικά πλάνα του Luis Enrique, όμως αντικατέστησε τον Ferran Torres στο 113′, αποτελώντας την προτελευταία αλλαγή της Ισπανίας στον προημιτελικό.

Στην διαδικασία των πέναλτι, η χώρα του Thiago ήταν εκείνη που στάθηκε πιο τυχερή, επικρατώντας με 3-1 και παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Στα ημιτελικά, το σύνολο του Luis Enrique θα αντιμετωπίσει την Ιταλία του Roberto Mancini στο Wembley, η οποία κέρδισε το Βέλγιο με 2-1 στο Μόναχο χθες το βράδυ.

Ο Shaq από την άλλη, θα ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, έχοντας ολοκληρώσει το Euro με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Έκλεισε με γκολ το Euro ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com