Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool παρακολουθεί την περίπτωση του Bissouma»

«Η Liverpool παρακολουθεί την περίπτωση του Bissouma»

Η Liverpool φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωση του Yves Bissouma της Brighton, στην αναζήτηση που κάνει για τον ιδανικό αντικαταστάτη του Gini Wijnaldum, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Paris Saint-Germain.

Ο Ολλανδός μέσος αποχώρησε ως ελεύθερος από το Anfield και το πιο λογικό θα ήταν να αντικατασταθεί, αν και αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

Οι Reds σύμφωνα με την Liverpool ECHO, είχαν στην λίστα τους τον Florian Neuhaus της Borussia Monchegladbach, όμως το ενδιαφέρον τους φέρεται να έχει ατονήσει, μετά την απόφαση της ομάδας να μην πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης του μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Παρόμοια είναι η στάση που κράτησε η ομάδα και όσο αφορά την περίπτωση του Otavio της Porto, καθώς η ρήτρα του εξέπνευσε χθες το βράδυ, χωρίς και πάλι να γίνει κάποια κίνηση από πλευράς Liverpool.

Η ECHO προσθέτει πως η ομάδα του Jürgen Klopp παρακολουθεί και εξετάζει τον Bissouma των Seagulls.

Ο μέσος από το Μάλι εντυπωσίασε πέρυσι με τις εμφανίσεις του στην Premier League με την φανέλα της Brighton και θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Wijnaldum στη Liverpool.

Ένας άλλος παίκτης που αρέσει στην ομάδα είναι ο Ryan Gravenberch του Ajax, όμως μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι περισσότερο αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκ των φερόμενων υποψήφιων αντικαταστατών του Gini Wijnaldum o Bissouma.
Εκ των φερόμενων υποψήφιων αντικαταστατών του Gini Wijnaldum o Bissouma.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com