Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφώνησε με την Everton ο Rafa Benitez

Συμφώνησε με την Everton ο Rafa Benitez

O Rafa Benitez αποχωρεί από τη Newcastle, και οι οπαδοί της Liverpool πήραν το μέρος του.

Ο νέος προπονητής της Everton ετοιμάζεται να γίνει ο Rafa Benitez, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των Toffees για συμβόλαιο τριών ετών, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης στο Νησί.

Ο άλλοτε τεχνικός των Reds δεν είχε ομάδα τους τελευταίους μήνες, μετά την αποχώρηση του από την Κίνα και επέλεξε να επιστρέψει στην Premier League.

Η Everton βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή από την 1η Ιουνίου, όταν και ο Carlo Ancelotti ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από το Goodison Park, για να επιστρέψει στο Santiago Bernabeu και στην Real Madrid.

Οι Toffees συμφώνησαν τελικά με τον 61χρονο Ισπανό μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων και αναμένεται να ανακοινώσουν μέσα στην ημέρα και επίσημα την πρόσληψη του.

Ο Rafa αποχώρησε από την Liverpool πριν από 11 χρόνια και στο Anfield κατέκτησε μεταξύ άλλων το Uefa Champions League και το FA Cup.

Μετά την αποχώρηση του από τους Reds, κάθισε στον πάγκο των Inter Milan, Chelsea, Napoli, Real Madrid, Newcastle και Dalian Professional στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Η Liverpool στο νέο πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει την Everton του Rafa Benitez στις 30 Νοεμβρίου στο Goodison Park για τον πρώτο γύρο και στις 23 Απριλίου στο Anfield για τον δεύτερο γύρο.

Η επιστροφή του Rafa Benitez στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com