Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > H Liverpool στη μάχη για διεκδίκηση του Saul Niguez

H Liverpool στη μάχη για διεκδίκηση του Saul Niguez

Το πρωί της Δευτέρας, δημοσιογραφικές αναφορές στην Ισπανία, ανέφεραν ότι η Liverpool είναι έτοιμη να μπει στη μάχη για την διεκδίκηση του Saul Niguez της Atletico Madrid μαζί με τους δύο συλλόγους του Manchester.

Ο Ισπανός διεθνής, του οποίου η αξία αποτιμάται στα 40 εκατομμύρια ευρώ (34 εκατομμύρια λίρες), είναι ανοιχτός σε προτάσεις, αυτό το καλοκαίρι, αφού επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του.

Η ισπανική AS, αναπαράγοντας δημοσίευμα του Sport Witness, αναφέρει ότι η Liverpool και οι δύο σύλλογοι του Manchester παρακολουθούν «πολύ προσεκτικά» την περίπτωση του παίκτη και είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση, εάν παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Ο Saul είναι ένας παίκτης που έχουμε δει να συνδέεται με την Liverpool, την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο και φαίνεται ότι πιθανότατα θα αποχωρήσει από τους Ισπανούς πρωταθλητές πριν από το τέλος του μεταγραφικού παραθύρου.

Το αν θα καταλήξει ή όχι στην Liverpool παραμένει να το δούμε, αλλά υπάρχει προφανώς η ανάγκη για την απόκτηση ενός μέσου, δεδομένου ότι ο Gini Wijnaldum έχει αποχωρήσει από το κλαμπ.

H Liverpool στη μάχη για διεκδίκηση του Saul Niguez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com