Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα για το πανό κοντά στο σπίτι του Benitez

Ξεκίνησε αστυνομική έρευνα για το πανό κοντά στο σπίτι του Benitez

Οι πρώτες αρνητικές αντιδράσεις στο ενδεχόμενο πρόσληψης του Rafa Benitez από την Everton πριν λίγο καιρό,

Ανεπιθύμητος στην Everton φαίνεται πώς είναι από μερίδα των κατοίκων του Merseyside o Rafa Benitez, ο οποίος αναμένεται να προσληφθεί από τους Toffees.

Ο πρώην προπονητής της Liverpool διαπραγματεύεται εδώ και αρκετές μέρες με την ιδιοκτησία των γειτόνων των Reds, και η επικείμενη -κατά πάσα πιθανότητα- πρόσληψή του πυροδοτεί αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών και των δύο ομάδων της πόλης.

Βέβαια ορισμένοι από αυτούς πού αντιτίθενται στο ενδεχόμενο παρουσίας ενός θρύλου της Liverpool στον πάγκο των τοπικών αντιπάλων τους εκφράστηκαν κάπως πιο θερμόαιμα σε σχέση με τους φίλους των των Reds πού είχαν διατυπώσει στα social media τις αντιρρήσεις τους προ ημερών, φτάνοντας στο σημείο να αφήσουν κοντά στο σπίτι του Ισπανού ένα πανό με αναγραφόμενο μήνυμα «Ξέρουμε που μένεις. Μην υπογράψεις.»

Αυτή η ακραία απειλή, η οποία φέρεται να έγινε (χωρίς να έχει αποδειχτεί ακόμα) από μεριάς μερίδας των Evertonians δεν άργησε να πάρει διαστάσεις και πέρα από το ποδόσφαιρο, καθώς η αστυνομία του Merseyside έλαβε γνώση του γεγονότος, ξεκινώντας άμεσα έρευνα για την εύρεση των υπαιτίων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν ήταν η εξής:

«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η αστυνομία ερευνά αναφορές για ένα απειλητικό πανό σε μία τοποθεσία στο Caldy, σήμερα, 28 Ιουνίου.»

«Περίπου στις 7 π.μ., αναφέρθηκε ότι ότι ένα πανό πού φτιάχτηκε από σεντόνια τοποθετήθηκε σε έναν τοίχο και σε θάμνους σε κατοικημένο δρόμο, και θεωρείται ότι είχε ως στόχο τον προπονητή Rafa Benitez.»

Έπειτα, ο επιθεωρητής της αστυνομίας Darren Taylor ανέφερε ότι όποιος και αν ήταν αυτός πού άφησε το πανό έξω από το σπίτι του Rafa, το άφησε σε λάθος διαμέρισμα.

Κοντά στην Everton o Rafa Benitez.
Κοντά στην Everton o Rafa Benitez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com