Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε η ανακατασκευή της Anfield Road End

Ξεκίνησε η ανακατασκευή της Anfield Road End

Ξεκίνησε η ανακατασκευή της Anfield Road End, με την οποία η χωρητικότητα του γηπέδου της Liverpool θα ξεπεράσει τις 61.000 και θα είναι ένα από τρία μεγαλύτερα της Premier League.

Οι Reds έλαβαν πριν από λίγες ημέρες το πράσινο φως από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως τις εργασίες για την ανακατασκευή της κερκίδας, μη χάνοντας καθόλου χρόνου.

Η κερκίδα, Anfield Road End (απέναντι από το Kop) θα ανακατασκευαστεί και θα προστεθούν 7.000 νέες θέσεις, με το συνολικό κόστος του έργου να φτάνει τα £60 εκατομμύρια και να έχει ανατεθεί στην KSS Architects, η οποία είχε αναλάβει τόσο την ανακατασκευή της Main Stand, όσο και το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Kirkby, το The AXA Training Centre.

Οι Reds υπολογίζουν να χρειαστούν περίπου 18 μήνες για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής, ώστε να είναι έτοιμη η εξέδρα για την έναρξη της σεζόν 2023-24.

Στα πλάνα της ομάδας είναι και η διοργάνωση τουλάχιστον πέντε μη ποδοσφαιρικών γεγονότων κάθε χρόνο στο Anfield, όπως συναυλίες και αγώνες του NFL, όπως δηλαδή είδαμε να συμβαίνει και στο νέο γήπεδο της Tottenham Hotspur.

Σημαντικό είναι να διευκρινιστεί πως, η ομάδα δεν θα χρειαστεί να φύγει από το γήπεδο της, για όσο διαρκέσουν τα έργα.

Ξεκίνησε η ανακατασκευή της Anfield Road End.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com