Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται για Coman η Liverpool»

«Ενδιαφέρεται για Coman η Liverpool»

Ορισμένες φημολογίες των τελευταίων ημερών θέλουν την Liverpool να ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Kingley Coman και να έχει κινηθεί ήδη για την απόκτηση του από την Bayern Munich.

Το ενδιαφέρον των Reds για τον εξτρέμ όντως υφίσταται, σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, Florian Plettenberg του Sport 1, όμως η ομάδα του Jürgen Klopp δεν έχει καταθέσει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Σύμφωνα όμως με την ίδια πηγή, η Liverpool βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από το Μόναχο, αν και η Bayern Munich και συγκεκριμένα ο νέος της προπονητής, Julian Nagelsmann επιθυμεί την παραμονή του στην Allianz Arena.

Όπως αναφέρει το Sport 1, για την μετακίνηση του παίκτη στην Αγγλία, πιέζει και ο πατέρας του, ο οποίος παράλληλα είναι και ο μάνατζερ του.

Την σεζόν που μας πέρασε, ο Coman πραγματοποίησε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 8 τέρματα και πανηγύρισε την κατάκτηση της Bundesliga και του FIFA Club World Cup.

Στο Euro 2020 έχει πραγματοποιήσει μια συμμετοχή, ως αλλαγή, κόντρα στην Πορτογαλία, όταν και πέρασε στο ματς αντί του Tolisso στο 66ο λεπτό.

Οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου, φυσικά θα σημειωθούν μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ενδιαφέρονται για Coman οι Reds;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com