Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Fake news τα περί Liverpool και Mbappe»

«Fake news τα περί Liverpool και Mbappe»

Ως fake news χαρακτήρισε ο γνωστός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί επαφών της Liverpool με την Paris Saint-Germain για τον Kylian Mbappe.

Οι συγκεκριμένες φήμες προέρχονται κυρίως από Ισπανικά μέσα, όμως σύμφωνα με τον Romano δεν έχουν καμία απολύτως βάση, διότι οι Reds δεν έχουν έρθει σε καμία επαφή με τον ποδοσφαιριστή ή με την ομάδα και μάλιστα δεν σκοπεύουν να το κάνουν, τουλάχιστον το φετινό καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του επιθετικού με τον Γαλλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεωθεί, χωρίς όμως αυτό μα σημαίνει πως θα μεταγραφεί σε άλλη ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Ο διεθνής Γάλλος φέρεται να μην θέλει να συνεχίσει στο Παρίσι, όμως ο πρόεδρος της PSG είχε δηλώσει προ ο ολίγων μηνών, πως «δεν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί ο Kylian Mbappe».

Πάντως, ακόμη και αν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2018 δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Paris Saint-Germain και αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι από το Parc de Princes, πολύ δύσκολα θα υπογράψει στη Liverpool, λόγω των υπέρογκων, για την ομάδα, οικονομικών του απαιτήσεων.

Είναι λοιπόν εξαιρετικά δύσκολο να δούμε τον Kylian Mbappe να αγωνίζεται στο Anfield με την Famous Red Shirt, σε περίπτωση που εκείνος αποφασίσει να μην συνεχίσει στη Γαλλία.

Δύσκολα θα δούμε τον Mbappe στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com