Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε αναμένεται να ενταχθεί στην προετοιμασία ο Robertson

Πότε αναμένεται να ενταχθεί στην προετοιμασία ο Robertson

Ο Andrew Robertson είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Liverpool που δεν προκρίθηκε στους 16 του Euro 2020, καθώς η εθνική ομάδα της Σκωτίας κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τέταρτο όμιλο και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Robbo ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Euro το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με ήττα κόντρα στην Κροατία και έχει ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές του διακοπές, θέλοντας να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη και κουραστική σεζόν.

Ο αριστερός back ήταν ο μοναδικός Κόκκινος που αγωνίστηκε βασικός και στα 38 παιχνίδια της Premier League και όπως όλοι οι διεθνείς, πήρε άδεια τριών εβδομάδων από την ομάδα.

Δεδομένου, ότι η προετοιμασία των Reds ξεκινά στις 12 Ιουλίου, ο Robertson θα μπορούσε να ενταχθεί σε αυτή, δύο ημέρες μετά την έναρξη της, όμως αυτό κατά πάσα πιθανότατα δεν θα συμβεί.

Το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι να δοθούν λίγες έξτρα μέρες ξεκούρασης στον διεθνή αμυντικό, ώστε εκείνος να ενταχθεί στην pre season στις 19 Ιουλίου, δηλαδή μια εβδομάδα μετά την έναρξη της.

Η φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της Liverpool θα λάβει χώρα στην Ευρώπη (πιθανότατα στην Γαλλία ή στην Αυστρία), με τις πρώτες πάντως προπονήσεις να πραγματοποιούνται επί Αγγλικού εδάφους.

Πρόωρος αποκλεισμός για την Σκωτία του Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com